5-те типа необвързани жени

Какво ги спира да намерят своя мъж
104
5-те типа необвързани жени
Kадър от филма "27 сватби"; Снимка: outnow.ch

Вярва ли ви се или не, на света има жени, които не държат да имат мъж до себе си. И не, не са лесбийките (макар че и те спадат в тази група, но по други причини). Някои дами просто се чувстват пълноценно и без половинки и никак не бързат с обвързването.

Сред самотниците обаче има и такива, които копнеят за мъж, ала сами се спират заради своите куп изисквания и емоционални проблеми.

Ето и кои са типовете на тези необвързани жени и защо все още са сами:

1. Принцесата, която е загубила представа за времето:

Тази дама живее в своя приказка, но принцът го няма. Тя е чела много любовни истории и е гледала десетки романтични комедии и продължава да вярва, че нейният принц ще се появи. Но времето си тече, а него го няма!

2. Тип „Не мога да го преживея“:

Животът е низ от събирания и раздели, но тази жена се е вкопчила в горчивия си опит и не може да остави спомена за бившия си. На пръв поглед дава вид на жена, която мрази мъжете, но това съвсем не е така. Мрази и обича само един!

3. Вечно търсещата Единствения:

Покрай нея има доста мъже, но който припари по-близо, бива отрязан. Тя просто търси Единствения, а вероятно сама не знае какъв точно трябва да бъде той и затова постоянно стои сама.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
ШР до Ергена преди 9 години
Ти нямаш алъл. На тази 30 г. всички свестни приятелки са се задомили, останали са само наколко кикимори дето се гледат една друга какви ги върши. Майка и сигурно я обсъжда с разни вещици и изкукали приятелки на лягане и ставане и ти си причина детето да страда. Сигурно е и вегетарианка и пие само прясно изцеден сок. Бягай!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
ШР до 60 преди 9 години
Голям анализ ми е направен :) профилен разрез. Емайла ти не отговаря... Връща. Не е мой фал. Сори. А на онази с портретната характеристика ще и кажа да търси хубавото а не кал под ноктите.
26
0
 
3
 
! Отговори
ох Ергене, Ергене преди 9 години
Мозъка ти е колкото на пиле, мойто момче. И като ерген ще си умреш. Ми много ясно ,че на обвързани и на *** ще попадаш в сайтовете за запознанства. Някоя нормална ли очакваш да намериш там? Или в някоя чалготека каква жена очакваш да намериш? Скромна, мила и добра? Тези жени не висят из сайтове за запознанства и не ходят да си правят снимки в кенефите на някой долен бар. Ако започнеш да ги търсиш на правилните места, ще ги намериш. До тогава стой и си се вайкай....
25
0
 
0
 
! Отговори
ШР преди 9 години
Ха, долната ми е направила портрет. Нищо не е пропуснала, това съм аз, имам в предвид лошия не оня идеалния. Ако някой ме иска да ми пише на tiv***yahoo
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Po-dobre sama , otkolkoto s nepodhodqshtia- marzelivec, jenkar, piqnica, klukar, komardjiq, zatvornik, mrankalo, lajec i manipulator. Inache edin maj moje da bade Maj bez da otgovarq na olimpiiski kriterii - da ima rabota, koqto obicha, sobstven dom, da e nezavisim , da darji na semeistvoto i priqtelite i t.n
23
1
 
0
 
! Отговори
ШР до 60 преди 9 години
Що ме пращаш за зелен хайвер?
22
0
 
0
 
! Отговори
ШР до 60 преди 9 години
Добре ще ти пиша от gnkxyz .Ако ти пишат от другаде, няма да съм аз. Мерси!
21
0
 
1
 
! Отговори
ШР до 58 преди 9 години
Че тези мизерници ще го изтрият преди да е видян
20
0
 
2
 
! Отговори
ШР до 53 преди 9 години
Тук ме блокират така или иначе и трият.Не знам защо. Освен това когато водиш диалог не очакваш да се месят други, нали затова е диалог. Обаче тук не се получава. Естествено че реално е несравнимо с виртуално.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
ковер!
18
1
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Най-честто срещания модел необвързана жена е ***! Нагъва краставици наляво и надясно и не й пука!!!
17
0
 
14
 
! Отговори
МИМА преди 9 години
До Борислав-Ерген 39гОтивай да се напиеш , наядеш и да поклатиш 5 минути .ТИ ЖИВЕЕШ, колкото живее едно прасе в ***, яде, пие, размножава се .
16
2
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Днес ще ходя по троянските села на сафалък с апване-пийване и разбира се Духова Музика.Ако искат тези от 5-те типа необвързани жени да дойдат с мен.На селския стадион с големи палатки и много скара-бира и емоции предлагам аз.Може и да са по грознички дамите но с добри сърца и да могат да се хванат на Хорото което аз като НАРОДЕН ЛИДЕР с ЗНАМЕТО ще поведа.Реално погледнато АЗ ЖИВЕЯ а вие само си приказвате от пусто в празно.Моето се дължи че съм супер УМЕН по ГЕН.Вашето незнам на какво.Е лек ден!
15
0
 
6
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Щях да кажа ,че всичко това са глупости ако нямам позната която намери "принца" и му роди две деца . За съжаление такива случай са рядкост принципа пробра грешка е най-добрия да си намерят подходящия за това жените трябва да са дащни и да не отказват !
14
2
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Дългия безмислен диалог под мен е показател защо мъж с жена е много трудно да комуникира по нормалния начин тип-Говоря нещо нищо неказвам за живота ни тук и сега(като *** Политици).Е аз действам по различен метод наречен от мен с етикет ПРЯК ДАЛОГ който включва апване-пийване малко по.ане за тонус и Духова Музика.Жените в нета са като звездите в небето като бройка не като излъчване.Защо да се напрягам в излишни словоизлияния след като избора ми е огромен с питане ИСКАШ ЛИ?Много съм УМЕН
13
3
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ne moga da se saglasia s vsi4ko v statiata
12
0
 
5
 
! Отговори
ШР преди 9 години
Анонимната аморфност ме уморява, освен това не знам какво е дислексия . Нещо съм на грешен адрес, карат ми се сърдят ми се, не съм разбирал ... Ох умирам...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами нали се ...Що ми е да са обвързани.
10
1
 
1
 
! Отговори
ШР преди 9 години
Кофа не намерих но бира да.Нещо тук разговора ми се вижда накъсан. Мисля че един от пишещите е девойка в не младежка възраст, но с почтени намерения макар и на една две водки.
9
0
 
3
 
! Отговори
ШР преди 9 години
До 56Напиши ясно какво говориш за да те разбера. Ще те прочета по късно.