3 алтернативи на традиционния брак

Може да се обичате и без подпис
14 юли 2014 23:01, Теодора Драгоева
17
3 алтернативи на традиционния брак
Kадър от филма "Сватбен обет"; Снимка: outnow.ch

Думата „брак“ все още е много плашеща за мнозина. Двойките масово отказват да вдигат сватба по ред причини и дори да имат дете, не бързат да подписват.

Някои отлагат по финансови причини, други имат страх от обвързване, а трети просто не са сигурни, че това е човекът, макар да са заедно от много време.

И все пак двама възрастни, които се обичат, е редно да прекарват повече време под един покрив. Ето и как може да се случи това:

Да живеете заедно без брак

Това е доста модно в момента, а някои двойки така и не стигат до подпис. По този начин партньорите показват, че искат да се посветят на другия и държат на сериозните и задълбочени отношения.

Често до тази форма на семеен живот прибягват хора, които са заедно от особено дълго време, за да тестват как биха живели под един покрив. Тази алтернатива се нрави и на двойките, които не искат да харчат излишни пари за сватба.

Връзка с преспиване

Този тип отношения се дефинира с това, че двама души са двойка, но на практика не живеят заедно постоянно, а единият преспива у другия по 2-3 пъти седмично, като и двамата си имат отделни жилища.

Към тази алтернатива на сериозните връзки се ориентират по-младите мъже и жени, които още не са готови за семейство, но имат сериозно намерения към партньора си.

Oще по темата четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
2
 
! Отговори
Сисето преди 9 години
До галактика 13"Но сватбата си е друго нещо - младоженец и булка - един ден, запомнен за цял живот. Този ден трябва да е израз на голяма любов и готовност за всеотдайност един към друг."Ние с мъжа ми решихме да не правим сватба, само ще хвърлим парите на вятъра .По-добре да си ги изпием самички по кръчмите . Пък и ние сме модерни, имаме дете, той ходи с други жени и аз ходя с други мъже . Важното е , че се обичаме много и се напиваме и наяждаме с кеф .
12
4
 
4
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Важни са гейските траверститски браковете другите за какво им е да се обвързват и да отглеждат деца? Содомията не е чак толкова лошо нещо ... градушки наводнения и земетресения нали не ви трогват ?
11
3
 
6
 
! Отговори
do лесбийката преди 9 години
Потърси професионална помощ в специализирано заведение!
10
4
 
1
 
! Отговори
същата лесбийка преди 9 години
а, сетих се? понеже като се жениш служителят пита "Желаете ли да се ожените" и може да получи отговор Не, хитро го е измислил, няма що. Ами то и без брак не-то означава иначе изнасилване и принуда против волята. Не-то е покана за секс само за превъртели психопатогенясали типове
9
4
 
0
 
! Отговори
същата лесбийка преди 9 години
имали били пари, ама най-вероятно не били и техни, а крадени. какво друго може да измисли клептомана Путкун, чужди пръстени, чужди територии, а пък обаче придобитите пари по тоя начин си били негови и не искал да ги споделя (женейки се). Ами за кво се безпокои, кой/я пък ще иска да се жени за него или да има връзка с него. чупката бе
8
4
 
0
 
! Отговори
същата лесбийка преди 9 години
;) не се мислете за много умни, гнусари. все пак сте едни безкрайно *** мутри и не може да различите пумия от гурме
7
5
 
1
 
! Отговори
същата лесбийка преди 9 години
няма по-нахални от руските мутри, които ти изяждат манджата и после ти предлагат да те черпят, влизат в дома ти или държавата ти, и после ти предлагат да останеш срещу секс. само да ги предупредя, че аз като ходя на гости правя пюре, миш-маш и други разбити манджи, а на тях смятам да им дойда на гости не лично а с бомби, бури и квото дойде.
6
3
 
2
 
! Отговори
лесбийка преди 9 години
а други просто не могат да подпишат, щото са гей
5
5
 
3
 
! Отговори
Samuel преди 9 години
Mnogo chesto javlenie e,che roditeli razvedeni nemogat da obezpechat dashterite si ,i te zahitriavat,kato tarsiat mladezi s apartamenti i se namardvat pri tiah s nadezdata da ocelejat.Tova e parvata stapka,kato sled tova preminavat i na cialostna izdrazka na mladeza.Nahalstvoto im se pokachva i s nedovostvo,che ne e dostatachno dobro tova koeto im se predlaga,makar,che te sa se namardali s edin chift gashti i sa na gotovo postlano.Masova praktika e tova.
4
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм хетеросексуална 32 годишна. От 13 години съм в София и до сега не ми се е налагало да си търся квартира. Моите приятелки (28-36 годишни) всичките не са красавици, но и на тях никога не им се налага да плащат наем. Познавам две лесбийки, те живееха под наем, защото мразят мъжете.Не знам за какви наемателки пишете по-долу?!
3
17
 
6
 
! Отговори
Питър Пан преди 9 години
Имаш ли апартамент, винаги се намира хитра наемателка да се набута и да си плаща с плът .По някое време се бръкне някое бебе и се налага да се обяснява, че било планувано и много се обичали .Лошото е, че наемателката с късата памет, след две години се опитва да командва мъжа и да изисква някакво уважение и преклонение за труда й .Добре, че има свестни мъже и изхвърлят уличницата заедно с детето .Всяка жена трябва да си знае мястото : на кухнята . На жените им харесва бой, секс и сръбска музика
2
6
 
16
 
! Отговори
Валя до 1 преди 9 години
В последните години мъжете станаха по - меркантилни от жените , драги ми анонимко . Често срещано явление е мъж , който търси жена със собствено жилище за да не плаща наем и съответно да има кой да му слугува..
1
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скъпите жилища в София карат повечето жени от провинцията да се съгласяват да преспиват при софиянци без брак.