4 причини защо не можете да си намерите гадже

Жените сами си създават правила, които трябва да нарушават
Обновена: 19 юли 2014 18:30 | 19 юли 2014 18:29, Теодора Драгоева
39
4 причини защо не можете да си намерите гадже
Kадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Повечето необвързани млади жени се чудят как да привлекат идеалната си половинка и изобщо къде да я открият. В тази своя мисия те без да искат сами си създават правила, които им пречат в изпълнението.

Част от дамите искат любов, но от друга страна се плашат да не бъдат наранени. Част от тях искат да бъдат в сериозна връзка, но от друга страна искат да имат свобода.

Всичките тези правила превръщат намирането на партньор в живота в истинско предизвикателство. Вижте кои са основните причини, произтичащи от противоречиви правила, които са в основата на това, все още да сте необвързана:

1. „Искам връзка, но мразя да излизам по срещи.“

Много жени имат този проблем, който доста им пречи в намирането на любовта. Много от необвързаните дами мразят чувството на несигурност/притеснение, което съпътства ходенето по срещи и за това си ограничават възможностите да си намерят гадже. Други дами пък се страхуват да не изживеят поредното разочарование и затова също не откликват на предложенията за срещи на заинтересованите мъже.

2. „Искам свестен мъж, но отказвам да излизам с ниски, дебели, плешиви, безработни и по-ниско образовани от мен мъже.“

Добрите момчета могат да бъдат открити във всякакви форми, размери, нива на доходи и образование. Има свестни мъже, които са високи, стройни и добре образовани, но има и много готини момчета, които имат само диплома за средно образование, но пък в тяхно лице можете да намерите любовта на живота си, така че не ги отхвърляйте.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Има и такива които много внимателно се прицелват. Стоят си тихо, тук таме подпалват скришно чушкопека, събират опит, крият се като за световно за да подържат имидж на монахини. Избират, избират, избират, тихо и потайно, целят се... обаче в тази си концентрираност не успяват да проумеят че сами се обричат на "уан шот" и ако не уцелят... отначало, да ама на 30-40 не е същото като на 25.
22
2
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 9 години
Една съседка издържа без брак до 35 години, всяка вечер с различен беше .Не че е хубавица, беше пияница и който я пойска я имаше . Имаше правило-пари не взимам, не съм ***, ако почерпиш нещо . Живееше като мишка в мухлясалия апартамент на родителите и, те умряха от срама . Реши да се омъжва, намери един ***, взе го защото няма нищо против жена му всички да са я имали, важното е да не му иска пари за секс .
21
6
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Кисело е гроздето, младежо, кисело е.Особено пък ако трудно вдигаш самолета, тогава вече е съвсем кисело.
20
3
 
5
 
! Отговори
Грешиш, 26 преди 9 години
Нашите момичета се омъжват добре на Запад. За съжаление е така, изпускаме хиляди качествени млади жени, които раждат по 2-3 читави деца за чужди нации. Която се излъже да остане тук, хем се мъчи да се бори с трудния живот, хем не може да си позволи повече от едно дете, хем рискува да попадне на мъж-мрънкало като теб, на когото никога с нищо не може да му се угоди, а той самият не се сеща да си зададе въпроса с какво е заслужил качествена жена и дали може да изхрани поне себе си,камо ли детето си
19
1
 
9
 
! Отговори
do 24 преди 9 години
на Запад като кажеш че си Българка шансовете спадат до нула..и там не е лесно..
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при мен е друго- аз просто съм грозна
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stela, ti govorich za mujete v Bulgaria?
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Jena v bar ili disko ne se tursi. Moje v bibliotekata, na konzert, na plaja, v supermarkta, v tramvaq.
15
10
 
13
 
! Отговори
Стела преди 9 години
Чакайте, "мъже"... една жена в днешно време трябвя да е красива, да народи 1-2 деца, междувременно да сготви и почисти, да отиде на работа! Като се върне, в 80% от случаите ще я чака комплексиран, с бирено коремче, ***, пиейки ефтин алкохол, подвиквайки й защо не е накълцала салатата. Същият този мъж после ще каже: Жените много са меркантилни, все пари искат. Ама вие, за какво сте ни, бе? Любовта не оправдава мързелa ви! Единствената отговорност на мъжа е да работи! Такива сте комплексари!
14
0
 
16
 
! Отговори
Мен преди 9 години
Момичета-къпете се!
13
0
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Аз съм *ати пича ама тъпите * не разбират
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Посредствените най-лесно си намират момче, защото изискванията им не са много високи.Алчността не винаги можеш да я усетиш. Ще се прави, че не е материалистка, ако предварително те е преценила добре и е решила да играе на едро - да успее да ти стане съпруга. Повечето алчни обаче се издават почти веднага. Само от мъжа зависи дали ще остане с такова момиче. Някои мъже са комплексирани и, ако имат възможности, искат всеки да забележи колко са ларж. Алчната кифла точно за такъв се оглежда.
11
2
 
4
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Edinstvenata prichina moje da e che ste prosta/belichna. Ne samo tqloto vi porajda interes v otsreshtniq chovek. No ako jiveete v bedna durjava, kudeto kompleksa e vodesht, to.. nqma ot kakvo da se chudite.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Омъжени дебелани се срещат на всяка крачка.Много мъжки майки засияват, като забележат "задръстено" момиче - "Ето, свястна девойка! Не е като някои много отворени, не ги знаеш разкрепостени ли са или са скубисвекърви.Хайде, маминия, покани я на среща, такава снаха искам!" И *** търчи, убеден, че тази е "скромна" и подходяща за него, щом маминка казва.Що се отнася до егоистките, те се омъжват най-удачно,защото умеят да се преструват и да си правят добре сметката, чувствата не им замъгляват ума
9
1
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Само че, колкото и да е чудно, жени, които притежава по едно-две от качествата, които си изброил, безпроблемно си намират гаджета и дори се омъжват без особени трудности.Най-странното е, че понякога, женища,които притежават и четирите изброени от теб недостатъка, успяват да си хванат свестен мъж.Най-често са сами стеснителните, наивни, романтични девойчета, които чакат любов като в романитеТи /или някой от другите мъже във форума/ би трябвало да имате отговор на въпроса защо се получава така?
8
2
 
12
 
! Отговори
От чуждия печат? преди 9 години
Тази мисъл породи у мен онова, което се твърди в т.1.У нас, обикновено мъжете са тези, които не ходят по срещи. За тях "срещата" е да се видят с момичето/жената в своя или нейния дом, на вилата или в квартирата на някой приятел, който им е дал ключа за няколко часа (там, където е сигурно, че няма да присъства трето лице). Целта на това "свиждане" е ясна. Но да заведат момичето на разходка, на кино, на пикник - "да не съм й развождач?!" На заведение? - "Тази е използвачка, ще чака аз да платя!"
7
2
 
2
 
! Отговори
плах преди 9 години
Може да сте с по-модерна сексуална ориентация.
6
5
 
14
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
Вероятно защото сте убедена, че сте уникална защото сте единствената, на която и е поставена напряко! Повярвайте - не е вярно! Като на другите е...
5
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Дебела сте2. Егоистка сте3. Задръстена сте
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добрите и образовани мъже си търсят равностойни жени-пепеляшка и принца са само в приказките..а u да намериш любов по барове и интернет..напълно непознати те заговарят ,незнае6 на какъв хахо ще попаднеш..най-добрите и трайни връзки произлизат ако преди това сте били само приятели