Няколко погрешни схващания за бисексуалността

Тези хора, нито са объркани, нито са обратни
20 юли 2014 23:00, Теодора Драгоева
17
Няколко погрешни схващания за бисексуалността
Кара Делевин и Мишел Родригес изживяха любовна афера, макар и двете да са имали връзки с мъже; Снимка: Splash News

Хората, които се самоопределят като бисексуални, може да изглеждат два пъти по-влюбчиви и два пъти по-склонни към изневери, но това не е точно така.

В действителност, има много погрешни схващания, свързани с тях, а най-основното е, че те са много объркани по отношение на своята сексуалност.

Ето и някои от най-често срещаните митове, които витаят около бисексуалните личности:

1. Те са тотално объркани.

Тези хора не са объркани, а просто телата им реагират сексуално и когато видят една страхотна жена, така и когато засекат горещ, як мъж във фитнес залата. Тоест, те могат да бъдат привлечени от представители и на двата пола, но и те като всички други си търсят партньор за сериозна връзка, с когото да си пасват емоционално.

2. Бисексуалните жени са леки.

Много хора смятат, че бисексуалните жени са просто по-извратени и по-палави по отношение на секса. Истината е, че има жени с такава ориентация, които правят секс относително рядко, въпреки че имат два пъти повече възможности за избор на партньор.

3. Тези хора скачат от единия пол към другия, когато са наранени.

Повечето хора вярват, че когато една бисексуална жена е наранена от мъж, тя минава на жени, но продължава да бъде по-силно привлечена от силния пол. Това не е точно така, защото емоционалната реакция не може да бъде метод на защита срещу потенциална болка. Всъщност така се увеличават шансовете за изпитване на още по-голяма болка.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Do 10 преди 9 години
Ами то в Библията пише, че Адам и *** имали само двама сина. Откъде тогава се пръкнали жените им? И те от майка им? От Куртово Конаре?
12
1
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Не е време за подобни новини света е в траур!!
11
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би-тата са болни, объркани помиярчета :(
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли е предпоследната статия,която ни насажда западни ценности,свободи и толерантност ?
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
друго грешно схващане е, че тези са напълно нормални.
8
3
 
2
 
! Отговори
do no 11 преди 9 години
ти все още в адам и *** ли вярваш в този век/ нямало е по двама адамовци и еви но техните деца са ( брат със сестра ) правили секс нали
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теодора, не разбрах какво искаш да ми/ни кажеш с тази статия! Когато Господ Бог е създал Адам и ***, той не имал предвид, че някога някой ще иска да ревизира създанията Му. Иначе щеше да има двама Адамовци и две Еви, като им сложи феромони и емоции, така че да се правят всякакви комбинации! Та тук е въпрос на гени, сбъркан е софтуера, а не да се твърди, че на програмата нищо и няма. Изводът е: това са болни хора и на тях трябва да се глада като на такива! Същото се отнася и до педофилията!
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори да приемем, че хомосексуалността е биологично обусловена,не може да се отрече, че става въпрос за "грешка на природата"! След като даден биологичен вид е "задънена улица" в еволюцията, той е неспособен да се размножава и отмира! Странна е бясната пропаганда , да бъде лансиран като нещо естествено, да се формализират някакви изкуствени "БРАКОВЕ", та на всичко отгоре и да се институционализира осиновяването на деца от двама ***, или от две лезбийки, без значение на емоционалната трав
5
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Във трета точка много-добре си обяснила как се стига до такива взаимоотношения с жена-жена,мъж-мъж.Ти пишеш ,че те са наранени това означава,че имат психологичен проблем и това ги кара да постъпват по този начин,но дълбоко в себе си са с нормална ориентация.Но понеже им е трудно в такъв момент да се справят със проблема най-лесния начин е да търсиш хора с подобна енергия т.е.също наранени хора,за да те разберат.
4
22
 
17
 
! Отговори
САМО ALFA TV преди 9 години
Статията е брутална глупост и още един повод да гласувам за Атака!
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната примивка на мозъци. Ама тъпата "преписвачка-преводачка" е толкова проста, че не разбира, целта на тези статии.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста объркана статия - ми нали като са бисексуални изпитват влечение и нужда от секс и с двата пола?
1
10
 
41
 
! Отговори
??? преди 9 години
За какво ни подготвят този тип материали?И бисексуалните ли ще правят прайд или ще искат легализиране на някакъв вид нетрадиционни бракове?