Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни

10 сигурни начина
21 юли 2014 22:41, Теодора Драгоева
17
Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни
Кадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Всички сме гледали филма от 2003 г. „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, в който героинята на Кейт Хъдсън така и не успя да отблъсне готиния пич, изигран от Матю Макконъхи, въпреки че доста се постара. В реалния живот тази сюжетна линия е малко вероятно да успее.

Няма мъж, който да е в състояние да понесе жена, която се държи като психопат, задушава го, излага го пред приятелите му, общува си с майка му по телефона, още преди да я познава лично, нанася се в жилището му още на третата среща и т.н. Все пак времената са се променили доста през последните 11 години и вече има нови, по-добри и високо-технологични начини да разкарате гаджето за 10 дни.

Ето ги и тях:
1. Качвайте редовно ваши общи снимки в Instagram. Ако искате да влудите новото си гадже, документирайте всяка ваша среща с телефона си и качвайте снимките в Instagram като фотографско доказателство, че наистина излизате с този мъж. Няма начин новият ви любим да не се почувства зле от факта, че е станал звезда сред приятелките ви.

2. Променете вашия Facebook статус на „обвързана“ още след втората среща с мъжа. Някои мъже няма и да забележат този факт, но ако все пак вашият нов любим забележи, че вече сте „обвързана“ с него в онлайн пространството, той доста ще се зачуди пред кого и какви демонстрации правите и защо е важно за вас да афиширате толкова бързо отношенията ви.

3. Попитайте го какво иска да му подарите за рождения ден. Ако сега сме юли месец, а рожденият ден на вашия чисто нов приятел е през март догодина, но вие вече си правите планове какъв подарък да му купите, то определено ще го стреснете с ентусиазма си.

4. Предложете му да идете на почивка за Коледните празници. Като се има предвид, че сега сме в разгара на лятото, а вие излизате с този мъж едва от 10 дни, определено плановете ви заедно за след пет месеца ще го озадачат.

5. Дебнете го... буквално. Появявайте се неочаквано в апартамента му, пред работата му и във фитнес залата, която посещава. Ако се срещнете уж неочаквано 14 пъти за 10 дни, той бързо-бързо ще скъса с вас, а може и да си издаде ограничителна заповед.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако в юли говорите за рождения ден в март. Ще ви помисли за луда объркана жена.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпи, правих секс с най-добрия ти приятел.
13
0
 
0
 
! Отговори
Лилина преди 9 години
Подходът към края зависи от заложените чувства. Ако ги има не може с лека ръка да кажеш:"Разкарай се.", не се сменя носна кърпичка ,за да става така леко. При мимолетни връзки - излишно е всичко ,тъй като те са предопределени.Краят винаги е мъчителен, затова се обмисля внимателно .
12
0
 
4
 
! Отговори
Зомбировка преди 9 години
Куха статия, насърчаваща *енлъка.Но какво ли да очакваш от 1 жълта медия.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като и кажеш, че си хванал трипер от друга! От това по-сигурен начин - здраве му кажи!
10
0
 
7
 
! Отговори
САШЕ ТО преди 9 години
"Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни"В смисъл, намерила е по-богат и иска да смени "автобуса" ?Две години с един мъж, който дава мило и драго за любимата жена и тя решава да го смени само заради парите .В повечето случай жената казва :"-Няма вече любов помежду нас, а аз без любов не мога да живея ." Събира си нещата и отива при другия . .Мъжа остава в недоумение и след като разбере с какъв мъж е сменен, му става много тежко. Кой би приел, сравнение с глупав и дебел чичко ?
9
0
 
3
 
! Отговори
Обобщено преди 9 години
Просто бъдете себе си.
8
1
 
5
 
! Отговори
saa преди 9 години
Po-maloumna statiq ne bqh chel
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теодора Драгоева умело върви по стъпките на Михаела Лазарова и убедително се съревновава за най-*** статия... Внимавай, Мише, конкуренцията не спи!
6
2
 
4
 
! Отговори
men преди 9 години
това е еврейската версия за робството. има и още една: робство в африка има от време оно, европейците нито са ловили нито са покупкопродавали, африканците са се ловували едни други и са продавали стоката. а търговийката са правили хазарите живэщи в европа и америка. купувачите (робовладелци) в америка също са били предимно евреи. в америка е имало и робство на бели хора: бедни ирландци, италианци, германци, и всякакви други бели хора.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато Христофор Колумб открива Америка,европейците започват лов на роби в Африка.На корабите те пренасяли лъскави занаятчийски изделия - стъклени перли, огледалца и украшения,с които подмамвали африканците и след като те се качили на кораба, европейците ги връзвали и откарвали в робство в Америка. На днешно време не е възможно по този начин да подмамиш някой. Така и след 10-20 години няма да има будали, които да си правят селфи, да ги публикуват във ФЕЙСБУК и Instagram.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ъъъъ ето как да скъсате за 1 ден:- Стига толкоз, късаме!Готово. АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?
3
1
 
2
 
! Отговори
преди 9 години
хаха горното да кажем, че не ме уплаши, а ме нахъса :) и какво жалко само, че уж се правят някакви общи планове, ама после отнякъде се пръква бившата ѝ гад и разваля всичко, още преди да е започнало ... тъпо
2
1
 
10
 
! Отговори
Konsa преди 9 години
Тези съвети помагат на хората да се чувстват добре когато се държат долно един с друг.Когато не искаш да си повече с някой,казваш му право в очите какво мислиш и приключвате.***.енските номерца които статията описва могат само да ви спечелят враг.Ако подходите човешки,ще си спестите панаирии разправии.Общо взето статията е списвана от тийн,за когото да се запознае с жена/мъж в бар е трудно,а компа е най-добрия му приятел.
1
1
 
15
 
! Отговори
хехе преди 9 години
Аз нищо не правя, и винаги изглеждам много ентусиазирана. Затова бягат от мен още като кажа -Здравей-