5 изумителни неща, които са важни за мъжете

Вижте кои са те и не ги забравяйте в общуването с половинката
15 авг 2014 22:15, Теодора Драгоева
18
5 изумителни неща, които са важни за мъжете
Kадър от филма "Пътят на срама"; Снимка: outnow.ch

Понякога изграждането на успешни взаимоотношения с даден мъж е трудно начинание. Това се дължи на факта, че мъжете като цяло са напълно различни от жените. Ако наистина искате да ги разберете, комуникацията няма да ви е достатъчна.

Има много книги, посветени на мъжката психология, но може би ще се изненадате да разберете, че за всички мъже по света има 5 еднакви неща, които са от голямо значение и те ги търсят у своята любима.
Ето ги и тях:

1. Респект
Уважението е едно от най-важните неща, които по принцип имат значение за хората като цяло. Те правят всичко възможно, за да бъдат уважавани от своите приятели, близки и колеги. Когато един мъж вижда, че жената до него не го третира с уважение, той страда много. Нещо повече, липсата на уважение дори може да понижи неговото самочувствие. Дамите понякога подценяват това и потискат половинките си с прекалено директорско поведение, а когато се усетят, вече е твърде късно...

2. Признателност

Повечето мъже не могат да живеят без признателност. Те се нуждаят от непрекъснати комплименти за техните постижения. Единственото нещо, което трябва да направите, е да бъдете благодарна на мъжа в живота си, за това че ви дарява с щастие и че споделя собственото си щастие с вас. Правете му комплименти, казвайте и му показвайте, че го обичате и ще видите разликата.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената до мъжа, ако го харесва достатъчно, какво иска повече?
11
1
 
2
 
! Отговори
за 12 преди 9 години
Не се срамувай, не си българин, вижда се от написаното.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната магистралка без грам мозък в главата която е тръгнала да обяснява на хората как да си живеят живота. От каква позиция бе другарко Драгоева? Какъв ви е житейския опит, какво ви е образованието, какви са ви познанията та сте тръгнали от тази трибуна да поучавате населението? То ако можеше само с пиене по чалготеките и заработване на някой лев на околовръстното да се ставаше журналист - държавата ни щеше да е рай. Материала ни е такъв, материала. Срам ме е, че съм българин...
9
0
 
10
 
! Отговори
изумен преди 9 години
Не ме изуми нищо друго освен глупостта на авторката, да нарече тези прости неща от живота, които са ясни на всеки нормален човек, "изумителни".
8
5
 
14
 
! Отговори
7 преди 9 години
Ето ги 5 изумителни меща за моят убитак1.да си плащам колата и застраховката и бензина2.да плащам храната за месеца и само аз да готвя3.да изглеждам прелестно и секси,та всички да му завиждат!4.да плащам половината наем и тока5 да си плащам мобилният телефон,и закуските когато не са у дома.Е,много ми е секси после!Дори не си спомня кога ми е рожденния ден,за подаръци забравете.няма коледа,няма нова година.Само хърка като разпран.Е,много ми е секси!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руският филм "Адмирал" (2008) - режисьор Андрей Кравчук, по всичко личи, че е финансиран да очерня болшевиките и Октомврийската революция. Съответно е сладникаво романтичен, с цел да въздейства на отчаяни жени-неудачници, които страдат от Cinderella-Комплекс.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете обичат да получаваш оргазъм едновременно с тях. Да им говориш колко размера на пениса им ти подхождал и колко са велики. Спазваш ли правилата - отпускат кесията.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Eвреите са ви обяснили как трябва да се занимавате със секс, за да служите. За вашият живот това е най-важното, защото сте работници от работническа класа. Това ви е работата.
4
0
 
8
 
! Отговори
Даниелка преди 9 години
До Анонимен 1"хвалете го че е плондер и лайн.воз, че му е като клечка за зъби,че е рунтав неандерталец "Ти откъде познаваш новия мъж на колежката ми ?
3
0
 
12
 
! Отговори
Феликс преди 9 години
изумителни?! неща - ако това някого "изумява", аз само мога да посъчувствам....
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички от опит сме се уверили, че нещата, казани в статията, отговарят на истината. Само най- най-младите неопитни момиченца не знаят някои от тези неща, но ако са по-наблюдателни, и те ги знаят.
1
3
 
14
 
! Отговори
Тъпанара преди 9 години
Пари, самочувствие и влажна слива