Секс тайните, които всяка жена трябва да знае

Това обяснява неговото поведение
12 сеп 2014 23:12, Мария Дуковска
59
Секс тайните, които всяка жена трябва да знае
Снимка: Outnow.ch
Мъжете са пълни с изненади и спалнята не е изключение. Макар че е невъзможно да се обясни подробно цялото мъжко поведение, ето някои „тайни“, които ще ви помогнат да разберете по-добре половинката си и да реагирате по-адекватно при ситуация.

Той се притеснява дали ще се представи добре в леглото

Може и да не му личи, но мъжете винаги са под напрежение дали ще отговорят на очакванията ви в секса. През последните години дамите са по-разкрепостени, по-агресивни и знаят точно какво искат.

Жени като Мадона, Саманта (Сексът и градът) окуражават от екрана представителките на нежния пол да се отдадат на сексуалността си и да използват оръжията си. Това обаче упражнява известен натиск върху господата.

Предупреждение:

Ако партньорът ви има проблем с изпълнението си, най-вероятно ще обвини вас. Бъдете подготвени да се справите със ситуацията.

Какво може да направите:

Не го приемайте лично и не го обиждайте. Никога не му се смейте! Просто се престорете, че не е толкова важно, че веднъж ерекцията му я няма.

Мъжете се нуждаят от вербална стимулация и комплименти в леглото

Сексът е източник на сила. За мъжете той е и форма на мъжественост. Ако любимият ви е накарал да се чувствате страхотно в леглото – кажете му го. Той се нуждае от думите, за да бъде вашият супергерой.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: сексцелувкаеротика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
В какво напрежения са мъжете ? Я пак ?Дреме ми на стария шмайзер !
4
17
 
3
 
! Отговори
Стела преди 9 години
Аз, когато някой мен не може да го дигне, се смея до сълзи. :)))
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е какви са тия секс тайни , че не ги прочетох Да не му казвам нищо , все едо че нищо не е станало . И кой кого ще обвинява . Що да се обвиняваме ? Може да има и медицински проблем !" всеки си знае ", няма общо правило !
2
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете са пълни с изненади.Пример. Ако ми падне Ким Кардашиян какво мислите, че ще направя?Ще я любя?НЕ! Не познахте!Ще и тегля един хубав шут по хипопотамския дирник.Няма как да не уцеля. Голям е като слонски задни части
1
0
 
25
 
! Отговори
селяни преди 9 години
На това ли ви учат в УНСС?