Уменията, които ще ви дадат предимство на интервю за работа

Разумно е да имате способности, които да ви отличават от конкуренцията
4
Уменията, които ще ви дадат предимство на интервю за работа
Снимка: outnow.ch

От няколко години има недостиг на работни места и младите хора все повече се чудят какво трябва да направят, за да се сдобият с работа без връзки.

Добре е да сте наясно, че освен подходящото образование и необходимата подготовка, е добре да показвате сериозна доза ентусиазъм на интервютата си за работа. Освен това е разумно да имате и някои умения, които да ви отличават от конкуренцията.

Ето списък с няколко умения, които ще са ви от помощ за назначението ви на ново работно място, за което мечтаете:

1. Умение за техническо писане

Все повече компании активно търсят да наемат хора, които умеят да пишат грамотно и аналитично. Те търсят кадри, които могат да водят записки, базирани на факти, лишени от цветисти подробности и без пристрастия. Умението за техническо писане е гаранция, че човекът ще има способността да прави добри изследователски доклади, да представя отчети на професионално ниво и т. н.

2. Разбиране на статистиката

Всеки човек, който сега навлиза на пазара на труда, трябва да има елементарно разбиране на статистиката. Да е наясно със средни стойности и др. Статистиката е от жизненоважно значение за вземането на професионални и дори лични решения. Чрез нея можете да изчислявате и да правите анализ на различните разходи, които правите. Обхватът на статистиката на работното място е толкова широк, че наистина е трудно да се обясни нейната стойност, но тя се използва активно във всеки един пазар и във всяка една индустрия.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
z:) преди 9 години
ако може д си се родил продавач консултант,да си талантлив, въобще най.... ама за работа никой не говори, ни за заплата .... само некви измишльотини
2
1
 
7
 
! Отговори
ккк преди 9 години
големи цици и секси дупе отваря всички врати :)))))
1
4
 
9
 
! Отговори
т.4.Умение за работа преди 9 години
с хора. - Много ценно качество, помага почти навсякъде, освен в случаите, при които по неволя контактуваш с някои видове нашенски простаци: Начумерена лелка; надут пуяк, който не знае какво да те пита, но е убеден, че трябва да подчертае колко е важен; колежка с манталитет на махленска клюкарка, която направо те гушва през кръста и пита каква марка дамски превръзки употребяващ /а те вижда за пръв път/; патологичната злобарка - и тя вижда за първи път,но веднага процежда "Тук имаме друг дрес код"