Как да имате добро либидо през зимата?

Шоколадът е сочен като натурален стимулант на хормоните на щастието
8
Как да имате добро либидо през зимата?
Снимка: photl.com

Зимата вече почти дойде. В студените вечери предпочитаме да се завиваме презглава, вместо да се отдадем на ласкави преживявания. Горещината на лятото винаги предразполага към интимни игри, но студът определено потиска либидото. 

За да засилим желанието за близост през зимата, трябва да похапваме определени храни, които засилват либидото. Включете тези храни и ще подобрите сексуалния си живот през мразовитата зима.

Ягоди 

Ягодите са известни с това, че са силен афродизиак. Те често се използват в любовната игра. Тези пищни червени плодове имат високо съдържание на витамини от група В и фолиева киселина, които помагат за предотвратяването на вродени дефекти. 

Плодът имат много високо съдържание на витамин С, което дава тласък на либидото. Те съдържат и съединения, които стимулират кръвообращението, а това е важно за оросяването на половите органи. Така се създава естествен виагра-ефект. 

Тиквени семки 

Тиквените семки са пълни с цинк, който помага за повишаване на женското либидо, а при мъжете покачва нивата на тестостерон в кръвта. Тиквените семки са богати на омега-3 мастни киселини, които влияят благоприятно на либидото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: шоколадлибидохрани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
!? преди 9 години
Ти ако от ягоди и тиквени семки чакаш либидо... по-добре спри да се тревожиш за секса и си ший гоблените или си гледай филателията.
5
1
 
5
 
! Отговори
Обаче преди 9 години
.....4-5 ракии вършат по-добра работа ! Това барем е доказано!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако студа ви причинява дискомфорт запалете си камината. Ако нямате камина не е фатално, усилете климатика или пуснете и другия реотан. Ако дискомфорта продължава, наспете се. Утрото е по-мъдро от вечерта. :-)
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази статия за секса е написана от?...
2
0
 
1
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Ако българите нямат парно- що да не се завиват с одеало.Едва ли само шоколада ще ги стопли.Иначе всеки знае за шоколада , ягоди , малини ..витамини и т.н
1
0
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
Аз през зимата ходя в Австралия за един месец. Там по това време е лято. Не водя нито жена си, нито любовниците си.