Достигнали ли сте зоната на комфорт в отношенията си с любимия?

8 сигурни знака, че вече нямате никакви притеснения от половинката си
12
Достигнали ли сте зоната на комфорт в отношенията си с любимия?
Снимка: outnow.ch

Когато човек започне нова връзка, той се опитва да бъде най-добрата версия на себе си. Той винаги е чист, спретнат, модерен, забавен и внимава какво говори, пропускайки някои по-неприятни теми.

Най-общо казано човек се опитва да положи основите на едни дългосрочни взаимоотношения. В крайна сметка, когато нещата между двама души станат сериозни, а от началото на връзката им мине повечко време, те започват да се отпускат - буквално.

Те стигат до нивото на абсолютен комфорт в отношенията си, когато знаят, че любовта им е истинска, а връзката им - стабилна.

Ето и 8-те сигурни признака, че и вие сте достигнали зоната на комфорта със своята половинка:

1. Дамите спират да се бръснат всеки ден.

Жените спират да се бръснат под душа вече всеки ден, защото знаят, че това няма да впечатли партньора им. Те стават особено мързеливи в поддръжката на гладките си крака през зимния период.

2. Мъжете изпускат газове пред половинката си.

Когато един мъж знае, че любимата му го обича безусловно, той започва да изпуска газове (или да се оригва) - буквално и шумно.

3. Разговорите за запек и месечен цикъл вече не са табу.

В началото на връзката партньорите си премълчават, когато имат проблеми със стомаха и перисталтиката. След време обаче разговорите между двамата минават на едно различно, доста по-откровено ниво и някои физиологични проблеми вече не са табу.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Това е доста хард и вече минава зоната на комфорта, Това е доста краен етап, не е вярна статията, а вратата на тоалетната в България се затваря по подразбилане, по това личи че е чужд материал. Навън имат навик дори двамата партньори да ползват душ или вана и тоалетна едновременно, което е безкрайно неприятно и животинско
5
2
 
7
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Занемаряването на личната хигиена няма нищо общо с връзката, а с това че сте прасе. Как може да казвате, на една жена да не се обезкосмява (да заприлича на орангутан) същото и за мъжа?! Аз и без партньор не мога да си позволя да не си обезкосмявам тялото всеки ден (от хигиенна гледна точка!!!). Или най-добре и да спрем да се къпем, тя половинката ще ни приеме и *** и с мръсни зъби, докато не се появи някоя поддържана и добре изглеждаща жена, заради която да ни зареже. *ахти съветите ...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде стига д тая "зона на комфорт", бе! Момчил Манчев ли я писа тая статия?
3
1
 
11
 
! Отговори
Любо Питко преди 9 години
Теодора, ти имаш ли си партньор и обгазявате ли се? Просто съм любопитен.
2
0
 
7
 
! Отговори
Див Селянин преди 9 години
Язе ги аресвам по-рунтави, га има има вълна да се хванеш страстта извира отдоле!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде без демонстративно изпускане на физиологични газове, шумно оригване, забравяне да се затвори вратата на тоалетната докато някой облекчава нуждите си там! Лошият дъх се неутрализира като си изплакнеш устата - това коства 1 минута и е редно да се направи заради любимия/любимата.Другото, изброено в статията, е приемливо.