Как можете да съсипете връзката си

Внимавайте да не задълбаете в грешна посока!
15 яну 2015 22:19, Теодора Драгоева
13
Как можете да съсипете връзката си
Снимка: outnow.ch

Жените по природа са любопитни и скептични същества. Това ги кара постоянно да се съмняват в действията и поведението на другия и да усещат някаква несигурност.

В повечето случаи в една връзка именно дамите са подозрителните, които четат различни действия като лош знак или потенциална изневяра. Вероятността мислите им да ги отведат на погрешно място е голяма, а в резултата само ще провокират напрежение във връзката си и то съвсем безпочвено.

Ето и какво грешки правят жените заради прекомерното си анализиране и дълбаене във всяка постъпка на любимия:

1. Той не ви е отговорил на съобщението

Минали са точно 22 минути и 34 секунди, а дисплеят на телефона ви не е светнал. Какво, по дяволите, прави? Какво прави? Защо не ми отговаря? Дали е с друга жена?

Ако всеки път, когато не получите моментален отговор на съобщението си влизате в подобни мисли, то имате доста развинтена фантазия и нужда от професионална помощ. Може би трябва да допуснете, че той е зает, че няма обхват, защото е някакъв подземен паркинг или просто му е паднала батерията, или е оставил телефона си на място, което не е близо до него. Ако половинката ви не е сериен неверник и досега не сте го хващали да ви кръшка, спрете да търсите под вола теле и да се тормозите с някакви мисли, които накрая ще ви помрачат настроението и то без видима причина.

2. Има много приятелки жени

И какво лошо има в това? Вие не общувате ли с мъже? Съвсем нормално е вашият партньор да комуникира и с други жени, но това не означава, че ги сваля или че само потенциални любовници. Няма нужда да чупите стойки и да вкарвате иронични реплики само защото ревнувате от всяка, доближила се до половинката ви. Никой не обича сцените на ревност и по-добре, ако нещо ви тормози, го попитайте насаме и то без обвинителни нотки и нервни изблици.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
777 преди 9 години
Оказа се че тя не беше българка, мисля че бе украинка или рускиня незнам. Тази жена излъчваше такава топлота, женственост бе невероятна. Докато повечето българки са наконтени, накичени като коледни елхи, но нямат това което имаше тази жена. Българките може да са по нежни като жени, по емоционално открити, мисля че това им липсва на българките. И това се отразява и на връзките, никой не иска жена до себе си който е като детектив. А жена, емоционална, нежна, мила. А ти Теди си сладурана. :)
4
1
 
0
 
! Отговори
777 преди 9 години
Теди поздрави за добрата статия. Искам да споделя една кратка история. веднъж отидох на кафе поръчах си и чаках да дойде човека с който трябваше да се срещна. Стоейки в кафенето се поогледах, и забелязах една жена. :) Тя бе със малко дете и двама мъже на една маса. Не исках да го правя, но беше много секси, толкова женствена че се заглеждах от време на време. Тя разбира се ме забеляза, и в подходящият момент получих толкова топла и сладка усмивка от нейна страна че останах без думи. :)
3
1
 
0
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До Анонимен 5Като гледам главните ти букви, пред мен изплуват две възможности. Първо: жена си. Второ: недоносче си, което се опитва да се добере да женски ласки с пълзене и превиване на гръб. И в двата случая е излишно да ти обяснявам какво им е. Мъжете ще ме разберат.
2
1
 
0
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Агенте, снимката на Анито е сложена в смисъл, че доста мъже биха си "съсипали" "връзката" с балканските дропли, водещи им се "съпруги", заради нея. Та така ;)
1
1
 
5
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 9 години
Само не разбрах какво общо има Ан Хатауей на снимката със съсипването на връзката