Oралният секс e полезен за жените

Подобрява съня
21 яну 2015 23:00, Михаела Лазарова
162
Oралният секс e полезен за жените
Снимка: photl.com

Знаем, че сексът освен голямо удоволствие, може да донесе и много ползи за нашето здраве. В следващите редове разглеждаме ползите от оралния секс за женското здраве. 

Знаете ли, че спермата има редица положителни качества върху женската красота, като това че прави кожата по-блестяща и забавя процесите на стареене? 

Вижте още няколко добри причини, които ще ви убедят по-често да правите орален секс на партньора ви. 

Намалява стреса 

Един от най-добрите начини да намалите ежедневния стрес е по-често да се отдавате на любовни ласки. В любовната игра не пропускайте оралния секс, защото това ще ви направи по-спокойни и щастливи. Сперматозоидите съдържат хормони като кортизол, естроген и окситоцин, които са известни като най-добрите антидепресанти.

Контролирате кръвното налягане 

Сперматозоидите помагат за контролиране на кръвното налягане в тялото на жената. Според специалисти спермата играе важна роля в намаляване риска от прееклампсия (проблем на кръвното налягане по време на бременност). 

Подобрява паметта 

В наши дни един от най-добрите начини за поддържане на добра памет е здравословното хранене, приема на гинко билоба, решаване на ребуси и т. н. Но в подобряването на паметта оралният секс също има ползи. Спермата съдържа всички необходими хранителни елементи, които са важни за когнитивните функции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ===Да, разбира се. Как очакваш да целувам омазаната уста на жена ми, без да я тествам?
59
2
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
89, това "затворя очите" защо е в кавички? Стой с отворени! Широко! Кърмата помага при конюнктивит, я питай там колежки, които са страдали да пробват с прозрачно бЕло от клиент. Може да изплакнат очички! Не на конюнктивита! Жени, стойте с широко отворени джамове! и това 2-3-4 капки.... и аз се разсмях. Тази мандра да не е 70 годишна...деееммм
58
1
 
23
 
! Отговори
Винаги полезен преди 9 години
Михаела , мога да Ви бъда полезен, само кажете къде и кога ?Готов съм винаги да помогна на жена в нужда.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименщото другите спят още
56
0
 
8
 
! Отговори
рр преди 9 години
до 91-Прав си,ама аз стоя премрежен поглед,до там мога да броя(не съм блонди)
55
1
 
6
 
! Отговори
Ееееееее преди 9 години
До ррУважаема Госпожо, не знам от кой био - магазин пазарувате, ама какви ти 2-3-4, 12-13-14 по става.
54
0
 
6
 
! Отговори
рр преди 9 години
Да допълня;невероятен крем за лице.Направо от природата!!Вълшебната течност-нищо,че е 2-3-4 капки!Колкото-толкова!
53
0
 
8
 
! Отговори
рр преди 9 години
Първо-и на мен ми е хубаво!!Второ- когато си,,затворя очите''-е див и щастлив!!ТРЕТО-когато е само е само за него-после е на автопилот иаз си правя каквото си искам.Затова е полезен за жените.Това са мъжете!Затова мили дами-правете само хубави неща за себе си?
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не можете да се гнусите от човек който обичате . Можете от някой който не обичате . Какъв е извода ?
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много насериозно взехте статията нещо .
50
4
 
7
 
! Отговори
До минко 47 г ерген преди 9 години
Връзката не е само секс - орален или др. Няма как да знаеш какво изпускаш като нямаш човек до себе си. А парите си - на онзи свят ли ще си ги носиш?
49
2
 
20
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тази статия да не е писана по поръчка на някой, чиято приятелка не гълта? А за рака на гърлото няма ли да напишете, пак във връзка със статията?
48
2
 
43
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
пълни глупсти са тва - тия спероядките от Пайнер щяха да са най-умните, но уви
47
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статията е най-голямата глупост която съм чела
46
9
 
13
 
! Отговори
=== преди 9 години
Последно от мен, че много се развихрих. Предложение за забавление за Вас, скъпи обичащи се двойки! Тази вечер. Пуската сметаната в устата на дамата, готови сте, щастливи и точно преди да глътне всичко, вие я изпреварвате, целувате я в устата, а тя ви връща ...да пробвате за ко иде реч! Мммм, разкош! Любов да има! Споделяме и добро и лошо! хахахах
45
2
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
И в тази връзка: скъпи дами, Вие на ясно ли сте какъв точно е вкусът на сладоледа, който г-н Пълна програма в краката Ви се опитва да забърка!? :D
44
13
 
19
 
! Отговори
=== преди 9 години
Всъщност единственото, което ме интересува от тези статийки е дали смелчаците, които много се раздават, са пробвали от собствените си семена пред жената, от чиято уста току що са си го измъкнали. Така ми е много интересно, като иде реч за любов, унижение, желание да се прави, принуда, налагани порномодели, страст... Нали е много хубаво. Хайде господа, вие хапвате ли си от вашата? Ама пред жената?! За гейове не иде реч.
43
0
 
19
 
! Отговори
asdfhkahf преди 9 години
За това николетка и другите нейни "колежки" са толкова щастливи
42
1
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
77, то пък голямата философия... Колкото ти трябва разбиране за да дишаш, точно толкова ти трябва и да гълташ. Нищо де, вярвай си.
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз на теб ти пожелавам да си плащаш,но Жена да не знаеш.Умирай си с парите и гихарчи по държанки.На гроба ти един ден да пише:"Живей така,че един ден, като не си на белия свят И Дявола да запали свещ в твоя чест."За мен си въздух под налягане и си под достойнството ми да обсъждам подобна тема с теб.Знаеш ли защо? Защото когато говориш за Жената като цяло си страшно неуважителен и жалък.