Как мъжете дразнят жените, на които иначе държат

Като го правят нарочно и умишлено
12 фев 2015 23:07, Теодора Драгоева
69
Как мъжете дразнят жените, на които иначе държат
Снимка: outnow.ch

Мъжете невинаги се държат като зрели и мъдри същества. Понякога те действат чрез грешен подход към жената, която иначе обичат... като я дразнят.

Може би те просто не са наясно с правилния начин, по който да изразят чувствата си, или пък дразнят половинката си, за да привлекат вниманието ѝ. За съжаление, някои жени наистина се ядосват много на това поведение или го смятат за досадно и непривлекателно.

Някои дами са готови да се разсърдят сериозно на своя приятел, ако виждат, че той нарочно им лази по нервите.

Ето и шест начина, по които мъжете често дразнят своите половинки, понякога без дори да се замислят защо го правят:

1. Мъжът се държи конкурентно към любимата си

Ако вашият приятел все се опитва да се конкурира с вас, може би той просто иска да ви демонстрира, че е по-добър от вас в някои неща, с цел да събере овациите ви. Но много жени се дразнят на подобно поведение, намират го за грубо и нямат намерение да се състезават с половинката си. По принцип конкуренцията е нещо забавно за мъжете, но жените по-скоро мразят оспорваните битки.

2. Мъжът се присмива на половинката си

Това е много детинско и дразнещо мъжко поведение и ако жената няма чувство за хумор, може много да се обиди. Има мъже, които обичат да имитират своята любима или се шегуват за нейна сметка (използвайки сарказъм и ирония). За мъжа това може да е безгрижна или невинна шега, но за жената не е точно така.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8Ти представяш ли си, колко е заклет?.Колко хора са го клели и проклели.Колко жени и деца е разплакал и си мисли,че ще му се размине.
12
5
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
Пиша го, защото имам познати с такъв пример. Ето такъв тарикат беше натикан буквално в *** *** от децата си. Тогава да видиш какво значи съжаление и осъзнаване. Змията, сиреч жена му не издържа и умря преди години от рак. От много ...тестване!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 6Престани да бъркаш форумци.За не знам, кой път го правиш.Говори на когото трябва.Аз да не съм всички хора във форума.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо у нас мъжете не са точно такива? Намират начини да дразнят половинката си, когато решат, но в повечето случаи не го правят по тези начини, които са описани в статията.Сигурно материалът пак е правен по чуждия печат.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мамини синченца ,охлюви , и подобни бай ганчовци -определено отговарят на описанието .Но живота като цяло им отвръща подобаващо-или стават дърти ергени,или си намират подходяща половинка ,която може да ги тормози ,както те -нея...
8
7
 
9
 
! Отговори
=== преди 9 години
Лузърът, по-долу, със змията и булката и тестването.Децата ти ще ти го върнат. Винаги така става с такива тарикати. Винаги. Помни ми думите.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ви тества нервите.След ,това Аспаруховия мост,моста на Подуене.Така ,че мили дами подбирайте си мъжете да не придадете богу дух преждевременно.От сбъркани мъже.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с други думи -комплексар си търси къде да си избие неудовлетвореността от живота като цяло.Такъв на 25 може да ви се подиграва ,а на 45 -да реши и да ви поудря малко -така да релаксира след работа.Комплексарчетата не могат да гъкнат пред майка си ,на шефа -също нищо не могат дакажат,пред някой друг мъж -не се осмеляват -щото може и да той също да им отвърне .И къде,къде -решават че ''у дома'' е най спокойно да си проявяват ''геройството''
5
7
 
14
 
! Отговори
=== преди 9 години
След първото предупреждение, директно го гърмя. Това е при положение, че отговаря само на някоя от точките. Не мога да си обясня, как може да съществува човек, който да прави огромна част от описани дразнения и това да минава в очите на която й да е жена като "той ме обича, обаче не знае как да го изрази и затова се държи така". Ако става въпрос за мъже...в детската градина, приемам. Иначе полза от подобно поведение и подобни лузъри няма и те трябва да бъдат унищожавани овреме.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Просто е изхвърляте го от живота си!
3
5
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
До Анонименох горкото -злобно човече :) и като я ''вземе ''- / все едно си взема чувал от някоя сергия,нали // ,тя ще му сложи рога с удоволствие.На такова говедце като тебе -рогата му отиват.Причина -ей тъй ,за спорта,да му тества докога точно му е УУУбаво на мъжленцето
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скъпи дами,един мъж, ако държи на Вас,няма да ви кара да се чувствате зле.Това е показател с какъв мъж си имате работа.Не изпадайте в самозаблуждение.Един мъж ,който държи на една жена,знае кога,къде ,какво може да ви каже да се пошегува и да си замълчи.Ако, това би ви обидило.Ако държи на вас, ще желае да сте вечно радостна,щастлива,здрава,жизнерадостна.А не да ви къса нервите и да ви разтраква здравето.Да се чувствате не добре в собствената си кожа от дразнене.Заблуда!
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом дразни,значи Мрази,щом те Мрази време да му се върне същото.Щом си го проси.Дадено!