Много неща може да простим, ако сексът е прекрасен!

Наталия Кобилкина за успеха, любовта и интимните ласки
Обновена: 12 фев 2015 12:14 | 12 фев 2015 12:14, Михаела Лазарова
84
Много неща може да простим, ако сексът е прекрасен!
Снимка: Facebook

Любовта е водеща сила в живота на всеки от нас. Определено един от най-добрите събеседници, с които дълго можем да разговаряме за любов и успех, е Наталия Кобилкина. 

Наталия е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава диплома „Семеен терапевт и клиничен психолог“. 

Освен терапевт Наталия е педагог, писател, сексолог и автор на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Срещнахме се с нея в академия „Щастлива жена“, за да ни разкаже малко повече за успеха, любовта и секса. 

Преди дни от печат излезе новата ви книга „Психология на изобилието“. Разкажете ни малко повече за нея. 

„Психология на изобилието“ е практически наръчник за това как хората могат да бъдат богати. От много години се занимавам с различни успели хора в различни индустрии и наблюдавам много внимателно какво правят истински богатите хора. Освен това често посещавам обучения на най-богатите хора, дори скоро ми предстои да бъда на семинара на Антъни Робинс. Свалям успешните модели. В тази книга се постарах по максимално ясен и практичен начин да дам на хората приложими практики. Моята работа е да бъда винаги максимално полезна, практична и да помогна на всеки да промени живота си, тук и сега, и да стане по-богат и успешен.

Всеки ли може да достигне до успеха и да забогатее? 

Да, но е въпрос на правилни действия, мисли и убеждения. В основата на изобилието винаги стои любовта към самия себе си. Имаме толкова пари, колкото имаме любов към себе си. Ако вярваш, че заслужаваш лукс, заслужаваш красивите пътувания и т. н. Просто трябва да го повярваш. Но тази вяра и любов към себе си идва също и от детството. 

Защо някои хора трудно или изобщо не постигат успехи или са самотни в любовта? 

Една от причините е, че и в любовта, и в изобилието те имат ограничаващи вярвания. Когато работя с клиент и той сподели, че в живота му няма пари и любов, първото нещо, което го питам, е: „А как го правиш, как създаваш това да нямаш партньор до себе си? “. Така например не ходиш на срещи, не създаваш нови познанства, не харесваш другия пол, не се обличаш красиво всеки ден, не се поддържаш в добра форма, храниш се нездравословно, пушиш... Всичко това води до това да нямаш партньор в живота. И ако превърнеш негативното в позитивно, тогава можеш много бързо да постигнеш успех.

Според любопитни проучвания любовната магия трае от шест месеца до две години.... 

Високото ниво на тестостерон и високото ниво на сексуално привличане трае горе-долу толкова. Но след това химическата реакция тестостерон се прелива в любовта като допамин, серотонин. Любовта отново е красива, но просто не толкова страстна, по различен начин преживяваш своята сексуалност. Любовта става основана повече на доверие, уважение, на приемане, на обгрижване на партньора. Просто по друг начин обичаш партньора си. 

Как да накараме мъжете да бъдат по-романтични? 

Мъжете са много романтични, въпросът е жените да ги предразположат. Една жена трябва да бъде нежна, фина, любяща, красива дори вкъщи. Когато мъжът се прибира, тя да го посреща като принцеса, да направи нещо красиво.
Поканете го на вечеря, отидете в офиса гола. Направете нещо специално за него, предразположете го, покажете, че заслужавате това нещо. Обяснете какво е за вас романтиката, какво искате от нея, помолете го за това нещо, защото той може да не се сеща. Всеки мъж, ако му позволите, ще бъде романтичен.

По кои признаци разбираме, че това е подходящият партньор за нас? 

Първоначално нещата започват да се подреждат така, сякаш някой ви е докоснал с магическа пръчка. Появява се една зелена светлина в живота ви. Здравето ви се подобрява, усещате се по-красиви, ако сте жена, и много успешни, ако сте мъж.

Имате желание и нужда да прекарвате заедно време с половинката, но в същото време имате възможността да бъдете и поотделно. Появява се повече творчество в живота, има една самодостатъчност, приемане на самия себе си и на партньора. Появяват се желания да имате семейство, общи деца и т. н. 

Колко важен е сексът в една връзка? 

Секс без връзка може, но връзка без секс – не! Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Много неща можем да простим, да спестим, ако имаме прекрасен секс. Но ако няма хубав секс, колкото и прекрасен да е партньорът, няма да изпитаме удовлетворение и да сме доволни. Трябва да намерим подходяща половинка за нас.

Как да разнообразим любовния си живот? 

Правете нещо интересно. Има хора с разнообразни хобита, те карат сърф или спортуват по друг интересен начин, просто имат интересен живот... На тях не им трябват супер сексиграчки, на тях животът им е интересен, самата интимност им е интересна. 

Хората, които живеят скучно, няма да си бъдат интересни. Направете живота си интересен, намерете неща, които наистина ви зареждат. Намерете си хоби, откачено хоби, но да бъде вашето или работа, която наистина ви харесва. Когато животът е интересен, тогава и любовният живот е такъв. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чичета, последно, че нещо ме напъна любовта и съвсем буквално трябва да й отдам заслужено внимание."Да плащаш с душата си", чиче означава да не можеш да спиш от любов, да не можеш да ядеш, ни жена да може да те измъкне, ни мъж, ни пътешествия, ни планетата да смениш, ни най-яката кака да ти дойде да ти даде масаж ***-кобилкин, ни сто девици в бели премени тихо да дойдат и при вас да приседнат. Да ти е празно и да няма лек. Ей това е да плащаш с душата си. И лев за тази любов да не си дал.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 44И така с моята приятелка ч*****то му е майката,трябва се научат.
45
1
 
7
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
ъъъ, ша зема да напиша и аз някоя книга и ще счупя тъпометъра. тая какво си мисли, че само тя може да дрънка тъпизми?
44
4
 
6
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Че как ще се влюбвам бе?Първите три пъти, между 14-17г, си платих прескъпо! После, само скъпо.След което, станах като "опарена ръка",като види вряло и сама се дърпа, инстинктивно.До като не ми просветна!А именно, само кеф, и ***, искрено и лично!!!
43
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
До 46Тъй тъй кака! *** ако под дуща имаш предвид банкова сметка тогава ще си на 100% права! :) Не за друго ми щото и примери бол, като тия 80 - 90 годишни "евтини"-милионерски чичета дето да да се изразя по твоя начин получават първо второ и трето десерт от едни влюбчиви 20 - 24 годишни дами! Та тия "евтини" чичета та като почнат да си губят душата, па губят ли губят и накрая цалата им душа отива в банката на тия добри "готвачки" значи! :) И не казвам, че това е лошо просто е така! :)
42
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
45, чиче, чудно! Описал си се добре.Не е лошо. Просто хората са на различни етапи на развитие и задоволяване. Някои се раждат да се задоволяват основно телесно, тоест сексуалното им е предимство и това им стига. Други търсят други тръпки, защото сексуалното и само това не им е достатъчно. Всеки с развитието си. Добре си се позиционирал. Само не прави грешката да се разсейваш излишно с влюбвания. Отричай и бягай бързо! От това се умира.
41
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Точно така. С душата си плащаш. То поне само пари да губеше, па то. Затова дай по-лежерно и не се влюбвай, че там вече е лошо и си на път да плащаш с душа. Така, че като усетиш, че се влюбваш, бягай. Бързо. Това е патент на евтините чичета и непорасналите момченца. Не пиша, че това е лошо. Просто начин на живот.
40
1
 
5
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ==="/42/Па "немам" нищо против. Какво друго можете да ми предложите?Т.н.дами, са като: храната, водата, тоалетната,банята и прочия,физилочни нужди, годни само за консумация.Оттам нататък, майната им! Там по-надолу, една райна-майна, бе написала, че 90% от гадините, не получава ли оргазъм. Боли ме, аз получавам по-няколко,пъти на ден, доста мощни.Това е да си нееволюирал, първосигнален ***.И да,ако стана милиардер, ще си поръчвам моми, до 22-24г, след края, на мига ще се изнасят!
39
0
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
До 43Значи права си! знам, че има такива жени ама знам, че те най-скъпи излизали, накрая като удариш калемчето! :)
38
1
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 9 години
Така е, но това е двустранен, *** това е двустранен процес! Щото само да лежиш по гръб, епа не става! :)
37
0
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чиче, много ме подмлади. Аз съм от праерата. Чиче, има и жени, които правят секс за без пари. Съжалявам, че не си попаднал на такава и явно не си изпитал удоволствието на пълната програма, да хапнеш, да пийнеш. Да ти сготви десерт, който не можеш да си го поръчаш нигде. Чиче, чиче... млад си явно, имаш време, спечели пари и си ги поръчвай. Дотогава се задоволявай както намериш за най-евтино.
36
0
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
До ===До 38 Та дойдохме си на думата! Значи виждам, че и ти се съгласи накрая, че флирт млирт и прочие глупости са само за пред общата публика и безпаричните! Щото Накрая, както винаги, опира до парата! :)
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 36Нали! Аз и моята приятелка,това казваме Мъжете,трябва се научат да ч*****ат.
34
0
 
5
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
"Нема" как да съм, чичка сравнение с такива като тебе "лелче", които използват изрази от "нафталиновия социализъм".Изразите ти, съм ги чувал от родителите, по-дъртите или старите книги и ленти.И всъщност, яжте каквото си щете.Вечно отчаяни и незадоволени!
33
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Чиче, аз не ти говоря за ситуации, в които на масата има свински тестиси и ***, все пак трябва да има някакъв гъдел, за да почнеш да ядеш. Ако си гладен, има къркорене в стомаха, единственият начин на 100 процента да знаеш, че няма да има десерт накрая е да попиташ директно кой плаща сметката. Не си губиш времето. Има и такива хора. Други директно си ги поръчват вкъщи и знаят, че те плащат иначе няма ядене.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук важи израза - бой и *не. Важна е дозата.
31
7
 
22
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Наталия, не се хаби! На Балканите като стане дума за секс, народът почва да си замаскирва неграмотността с дебелашки шеги и да напада. 90% от жените умират без нито един оргазъм в живота си, а 95% от мъжете- без да са допринесли за такова нЯщо.
30
0
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
До ===Така е кака, ама погледни и от другия край ако още от началото знаеш, че на 100% накрая нема да има десерт! Епа защо въобще да сядаш на масата!?
29
0
 
4
 
! Отговори
В. Узунов преди 9 години
Напротив ! Като ученик ме бяха насилили голямите и какво му е хубавото? Да им простя ли? Никога!
28
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
До 32Чичка, за съжаление винаги разбираш, че флиртът е бил най-хубавото нещо, ЕДВА когато сте минали крайната фаза, тоест всичко си е ок в началото, и в кревата нещата просто не се получават. Няма как да кажеш, че предястието е било най-хубавото от яденето при положение, че не сте пробвали десерта. Някой пропускат предястие, някой муат само десерт, трети преяждат, четвърти не ядат, пети шмурщат алкохол и забравят за ядене. Хора всякакви.