Любовен хороскоп за 16-22 февруари 2015

Много романтика и любов
Обновена: 16 фев 2015 08:18 | 16 фев 2015 08:17, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 16-22 февруари 2015
Снимка: freeimages.com

Февруари продължава да бъде вълнуващ в сектора на любовта. През тази седмица звездите са благосклонни към всички зодиакални знаци. 

Овен 

През тази седмица любовният ви живот ще бъде много по-вълнуващ. Планетата Марс навлиза в четвъртък във вашия знак, следван в петък от Венера. С тези планети романтичният ви потенциал ще се покачи, а сексът определено може да бъде по-забавен. Независимо дали сте обвързани или в неангажираща връзка, химията ще се усеща силно през тези дни. 

Телец 

За Телците любовният живот също ще бъде вълнуващ. Възможно е да се появи някаква тайна любовна връзка, да попаднете в любовен триъгълник. Много вероятно е някои от вас да са били запленени от интересна личност преди време, но да не са предприели конкретни действия, защото им е липсвала смелост. Е, сега всичко ще се промени в положителна посока. 

Близнаци 

Социалният ви живот е на път да се раздвижи в положителна светлина. Близнаците обичат флирта и ако в последните няколко седмици сте набелязали някоя интересна личност, знайте, че звездите ви предлагат възможност за още повече любовни вълнения и химия помежду ви. Бъдете внимателни и предпазливи и на този етап не споделяйте вашите трепети с колеги и приятели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари