Как да действате, когато половинката ви е ваш партньор в бизнеса

5 съвета за успех
17 мар 2015 20:23, Теодора Драгоева
3
Как да действате, когато половинката ви е ваш партньор в бизнеса
Снимка: outnow.ch

Стартирането на собствен бизнес в съдружие винаги е по-лесно, когато съдружникът е вашата половинка в живота. Или поне в началото...

След време обаче, ако този човек ви стане и брачен, и бизнес партньор, вие ще сте заедно по цял ден, а това ще води до много върхове и спадове в отношенията ви.  Проблемът е, че ако бизнесът ви не върви, това може да се отрази и на брака ви и обратното. Просто има шанс за повече емоционални усложнения във връзката ви.

Ето и няколко съвета как да имате успешен бизнес с вашата романтична половинка:

1. Разделяй и владей

Казват, че противоположностите се привличат и това важи с особена сила в случаите, когато вашата половинка е и ваш съдружник във фирмата ви. Това означава, че всеки от вас може да поеме различни аспекти от управлението на бизнеса. Ако вие имате различни умения и таланти, това може да се отрази наистина много добре на компанията ви. По-добре е вместо да работите в много тясно сътрудничество с вашата половинка, в офиса всеки да си има свое поле на действие.

2. Разграничете професионалния от личния си живот

Притежаването на бизнес с половинката по същество означава, че никога няма да бъдете в „извънработно време“, което може да окаже негативно отражение върху вашия живот у дома. Затова създайте си правилото да не говорите за работа вкъщи, особено по време на семейна вечеря. У дома се фокусирайте върху личните си отношения.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Баш ми е драго преди 9 години
Кво?! Такава грешка не правя!