Хобитата, които ви правят секси в очите на другия

Ето и какво издават тези хобита за вас
7
Хобитата, които ви правят секси в очите на другия
Снимка: outnow.ch

Искате да станете по-привлекателни за другия пол? Тогава не забравяйте освен за външния си вид, да поработите и върху лайфстайла си. Прочуване на сайта eHarmony.co.uk показва, че мъжете са привлечени от дами, които видят здравословен начин на живот и обичат фотографията.

Представителките на нежния пол пък проявяват интерес към мъже, които обичат да пътуват, да танцуват, да готвят и да спортуват.

На базата на въпросното проучване, медията представи хобитата, които най-лесно събират двама души, тъй като разкриват търсени качества и интереси.

Ето ги и тях:

Пътуване – тези хора са авантюристични, любопитни и пълни с интересни истории, което им помага да забавляват другите и да бъдат желана компания.

Спорт – като изключим визуалните предимства на спортуващите, те са по-енергични, издръжливи, дисциплинирани, не мрънкат и обичат предизвикателствата.

Изкуство – подсказва култура, интелект и една улегналост.

Танци – гъвкави и енергични, те не са просто роби на фитнеса и движението, а търсят красивото и умеят да му се наслаждават. Тези хора са лесни за комуникация и широко скроени.

Готварство – Те няма д ви вкарат в някаква стереотипна роля и искрено се наслаждават на това, което поставят в телата си. Търпеливи са и обичат да експериментират и да се учат.

Фотография – Това хоби показва око за детайлите, сензитивност и умение да се вглеждаш зад фасадата. Хората, които практикуват това занимание, не са никак повърхностни и намират красота и удоволствие и в дребните неща.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
18
 
! Отговори
иво преди 9 години
точно пък познатите ми, който най много пътуват, са хиперсухари, скучни и отегчени от живота хора, които са толко смотани ментално, че сменят пейзажа, за да се разнообразят.
4
0
 
19
 
! Отговори
Пенка преди 9 години
Интересува ме само Груйо! :)
3
0
 
22
 
! Отговори
парата е важна у нас преди 9 години
наща Пена я вълнува дали има пара...
2
1
 
17
 
! Отговори
div apetit преди 9 години
presni surovi nadenichki s presen div chesan...mmm na grila...i pecheni iabalki i krushi mmm:-)
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Насила хоби не става, викат му работа.Всички изброени означават просто, че имаш кинти и време да ги харчиш. Как няма да си секси.