9 неща, заради които той заслужава да го зарежете

Дори да не ви кръшка и да няма големи пороци
12
9 неща, заради които той заслужава да го зарежете
Снимка: outnow.ch

Връзките са като децата – нуждаят се от постоянни грижи и внимание. И не се изненадвайте, ако тя ви зареже, без да сте направили нищо „сериозно” по ваша преценка. Дори да не кръшкате, да нямате пороци като хазарта и алкохола, това автоматично не ви прави добро гадже.
Ето и причините, поради които тя най-вероятно ще ви зареже, ако не го е направила до момента:

1. Не я гледате! Не е нужно да я зяпате в очите като послушно кученце, но за Бога, оставете този телефон поне за малко. Проява на елементарно уважение е, да я гледате в очите, когато ви говори нещо важно или ви се обяснява в любов.

2. Опитвате се да оправите всичко! Хубаво е мъжът да има решения по важни теми, но всезнайковците, които винаги искат да оправят всичко са доста досадни. Не се дръжте с нея като с глуповата тийнейджърка и не ѝ давайте акъл на всяко второ изречение.

3. Комуникирате основно с sms-и! Текстовите съобщения са добра опция, когато искате да питате въпрос или да флиртувате, но за по-сериозно разговори се изисква да говорите и то очи в очи. Писането прикрива емоциите и издава неуважение и несериозност.

4. Не задавате въпроси! Прекалените въпроси са досадни, но пък ако никога не се интересувате как е минал денят ѝ и какво си мисли и чувства, тя ще остане с впечатление, че въобще не се интересувате от нея.

5. Оставяте я да взима всички решения! Вие мъж ли сте или какво? Никоя жена не иска да има до себе си „безгласна буква”, която няма собствено мнение и остава всичко на нейните плещи. Дори по-доминантните дами се отегчават от подобни връзки.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: вниманиекученцегрижи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ш и б а н. П р е л ю б о д е е ц.
8
2
 
4
 
! Отговори
от жена до 9 преди 9 години
Не, напротив. До сега съм попадала само на "перфектни" мъже, които не са искали да се променят, но аз винаги е трябвало да бъда по "шаблона". И ако не се променя според изискванията му (да изглеждам като някоя от Планета пайнер) то трябва да си ходя. Относно държанието ми - типично по български жената да е завряна в кухнята и да мълчи докато мъжа се напива? Това просто няма как да стане.Ако иска готвачка и безгласна буква да върви при майка си. Хем да е красива, хем да мълчи и готви?
7
0
 
4
 
! Отговори
ivanov преди 9 години
не може, хем хем. хем х.я в п....та хем душата в рая
6
0
 
7
 
! Отговори
до: жена преди 9 години
Интересно, ти не искаш да се променяш, а абсолютно всички жени искате да променяте партньорите си. Това не са ли двойни стандарти? Другото интересно нещо е, че явно си доста твърдоглава, доколкото долавям. Явно си идеална и вникакъв случай не искаш да се промениш заради партньора, дори и той да е прав и да ти желае доброто. За да има стабилна връзка ми се струва, че всеки трябва да се промени до известна степен, за да се напаснат двамата. Не мислиш ли?
5
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 9 години
до номер 7:Мъжкият полов орган в ерекция варира в доста тесни граници, така че размерът никога не е истинският проблем.
4
1
 
11
 
! Отговори
до Затруднена преди 9 години
Не може всички хубости на едно място. Все нещо трябва да куца. Ако го обичаш и всичко останало е перфектно това не би било проблем за теб. Ако ли не, ще започнеш да му изневеряваш на поразия докато най-накрая не те излови и не ти бие един шут по живо по здраво. После ще се хванеш с някой с голям ... който ще е алкохолик, *** и егоист и ще ревеш защо си оставила добрият си мъж. Доволна ли си от отговора? А сега премисли дали е чак такъв проблем. :)
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една статия, изсмукана от пръстите...
2
7
 
5
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Единственото нещо, заради което аз като жена бих зарязала мъжа е ако се опитва да ме променя (визуално и като характер) според вкуса си. Ако не ме приема такава каквато съм а иска да ме прави по "шаблон" за негово лично ползване, за какво съм му? Просто, за да има някаква "кукла" която да показва на приятелите си като свое гадже ли? Не благодаря, всичко бих преглътнала (е не и изневяра), но никога не бих се променила заради мъж. Все пак съм човек, а не кукла. Ако иска кукла - да си я купи.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, това е наръчник за гей-двойки, където и двамата са мъже :)