Хората с тези професии изневеряват най-много

Внимавайте с предприемачите
10
Хората  с тези професии изневеряват най-много
Снимка: photl.com

Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е въпрос на време, обстоятелства и възможност. Други вярват, че изневярата се отнася главно за конкретни типове личности и вероятността те да изневерят би могла да се предскаже чрез изчисляване на някои прости фактори. 

Успелите високообразовани хора са по-податливи на измами в любовта. Вижте хората от кои професии по-често биха изневерили на половинката си. 

Предприемачи и финансисти 

Две професионални насочености, които са свързани с непрекъснатото поемане на много и големи рискове. Работещите в тези сфери са свикнали да се справят със ситуации на напрежение, но винаги са устремени към крайния успех. 

За съжаление голяма част от тях поемат рискове и в личния си живот, като изневеряват на половинките си. Да попаднеш в любовна афера, си е абсолютно поемане на риск. Също така финансистите и предприемачите имат често възможността да пътуват, а всички знаем, че бизнес пътуванията могат да се окажат много по-вълнуващи в даден момент. 

Пилоти и стюардеси 

Две професии, които са постоянно на път, далеч от половинките си и са изложени на голямо напрежение и стрес. Неадекватното взаимодействие с партньора и динамиката на работата често са предпоставка за изневяра най-вече с хора от близкия кръг като колегите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Минко 47 г. ергенМинкооо, не случайно си ерген /а най-вероятно си и девствен/ ...
3
1
 
11
 
! Отговори
нагон преди 9 години
доказано е че в женски колективи се говори много повече за секс от мъжки.чувал съм история за жена вярна на съпруга си 20г ,но с него не достигала оргазъм "колежките" й я запознали с по-млад мъж със който тя редовно получавала оргазми и имали дълга авантюра.чувал съм и история за мъж който изневерява защото съпругата му отказвала да му прави орална любов. в крайна сметка изневярата е пагубна за една връзка
2
0
 
4
 
! Отговори
? do Minko преди 9 години
Minko s kakva profesia e ,ta takav specialist e,kade da go otkriem za savet ?
1
1
 
22
 
! Отговори
Този материалСигурно преди 9 години
е написан на базата на проучвания, направени в чужбина.У нас, ако питаш хората от предишните две поколения, те ти казват, че изневерите са започнали тогава, когато жените масово са тръгнали на работа. На село казват, че това станало след създаване на ТКЗС, "по-рано жена Одеше на къра само с мъжО си или със свекървата, а сега Оди там с бригадирО, с трактористО". В градовете пък най-често се изневерявало по време на командировка.Сега е по-лесно, в хотелите вече не питат "Женени ли сте?"