Какво трябва да научим преди да навършим 30?

Съсредоточете се върху положителната страна на живота.
18 апр 2015 20:48, Михаела Лазарова
3
Какво трябва да научим преди да навършим 30?
Снимка: photl.com

Върху празничната торта ще има 30 свещички, защото наближава рождения ви ден. Започва нова година за вас, нов вълнуващ етап от живота ви. Грешките остават в миналото заедно с част от лошите спомени. Искате да гледате ведро към бъдещето и така и трябва да бъде. Ето Какво трябва да знаете преди да навършите 30. 

Помнете че животът е като течност, постоянно се променя. Няма да имате предварително отговор за всеки въпрос или план за действие за всяко трудно положение. Затова се научете да бъдете гъвкави според ситуацията. Никога не забравяйте, че истината и почтеността са най-ценните активи. 

Животът изисква ангажираност от вас. Ако искате да сте успешни, да печелите по-добре, давайте всеки ден максималното от себе си. 

На всеки рожден ден правим равносметка за отминалите години. Припомняме си случки, хора, любови. Знайте че всеки някога в живота си е имал неподходящ партньор, дори повече от един. Истинската грабваща и изгаряща любов е някъде там и ви чака. Просто се пуснете по течението и тя ще ви открие сама.

Не спирайте да правите планове за бъдещето. Ако имате някаква цел, която не сте успели да осъществите, предизвикателството да го направите в близкото бъдеще ще бъде наистина голямо. Записвайте всяка ваша цел, мечта и всеки ден правете малки крачки към постигането й.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам да питам някой по мъдър.. Каккво ако сме оставили голямата любов да "избяга" , и времето и обстоятелствата са заличили всяка възможност да си я върнем?
1
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Трябва да научиш сине/дъще, че всико е в съзнанието ти.Манталитетът определя съдбата ти.