6 признака, че тя ви кръшка

Изведнъж тя става много потайна
12 май 2015 21:55, Теодора Драгоева
50
6 признака, че тя ви кръшка
Снимка: outnow.ch

Подозрението и липсата на доверие може да съсипе връзката ви с любимата, но за съжаление често те не се появяват без причина. Има знаци, които дори и слепецът не би игнорирал, защото никой не иска да бъде правен на глупак.

Жените са по-хитри от мъжете и когато изневеряват, са изключително внимателни. И все пак, ако ги наблюдавате внимателно, ще откриете знаците, които ще ви подскажат, че вече не сте единственият мъж в живота ѝ.

Ето и кога червената лампа трябва да светне в главата ви:

1. Изведнъж тя става много потайна. Говори тихо по телефона, слага пароли на всичките си мобилни устройства, променя настройките си във Facebook, излиза от стаята, когато телефонът ѝ звънне.

2. Все по-често вие ѝ звъните и пишете пръв, а тя дори не си прави труда да ви върне обаждане или да ви отговори на съобщението.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги трябва да си в позиция да и покажеш къде се намира изхода или ти да си тръгнеш ако живееш при нея.Оставяш и децата ,а следващата връзка - без деца и не много обвързваща. Пък и сам може също да се живее известно време ,но да се оставиш да те разиграва -никога
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стигне ли се до там по добре приключвайте тоя цирк.
5
9
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ние,западните народи допуснахме грешка,като издигнахме жената и дадохме права.Източните народи са по...умни от нас;обявиха жената за собственост на мъжа. Наполеон
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2и 3 се отнасят за случаите, при които жената не е влюбена в друг и изневярата не е нейно дело, непердизвикано с нищо от страна на мъжа й или постоянния й приятел.Искам да кажа, че кръшкането може да бъде вид ответна реакция на негова изневяра.
3
7
 
8
 
! Отговори
Казанос други думи, преди 9 години
Нейното поведение спрямо любимият няма да се промени. Дори тя ще стане още по-чаровна, закачлива, жизнена, защото и друг е луднал подире й и тя си знае - колкото и да те обичам, миличък, ако ме изоставиш, няма да се затворя у дома, за да тъгувам. Сърцето ми може да кърви, но има с кого да мина под ръка пред теб, та да кривиш врата си след нас и да се чудиш!Ако обаче неговото кръшкане е нещо епизодично, следващият секс с жена му ще е умопомрачителен! Другият моментално ще бъде забравен.
2
11
 
9
 
! Отговори
Амииии! Амииии! преди 9 години
Кръшкането е за наказание. Тогава, когато той ти е кръшнал, но ти държиш на него и те е заболяло. Страшно е, ако си още тийнейджърка, това убива вярата ти, дори може да породи комплекс за малоценност - младото и неопитно девойче започва да си мисли, че не е достатъчно стойностно.Когато обаче жената вече има известен житейски опит,тя ще се бори да отвоюва онзи, на когото държи.Но няма и безропотно да му прости. "Ще му натрие муцката",като докаже и на себе си колко е желана и харесвана и от други
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6:0 в моя полза