Любовни проблеми, които са нормални

Загубата на връзка между партньорите
2
Любовни проблеми, които са нормални
Снимка: freeimages.com

Има редица проблеми в любовната връзка, които ни карат да поставяме под съмнение взаимоотношенията с партньора. Оказва се, че някои от тези общи проблеми са напълно нормални. Вижте кои. 

Скука 

Казват, че любовната тръпка трае между 6 месеца и две години и половина. Според учени физиологичното обяснение за това да се чувстваме по-малко ентусиазирани във връзката си с времето, се основава на човешката жажда за удоволствие. 

В началото на всяка връзка в телата на влюбените се отделят големи количества допамин. Когато нашите умове са развълнувани и стимулирани, ние сме в любовна еуфория. С времето тя избледнява и остава любовта, уважението, привързаността. Тогава е възможно да усетим скука във взаимоотношенията с любимия човек. 

В тези моменти най-често виновен е любимият. Но дали е така? Вместо да хвърляме обвинения, по-важно е да приемем естествено развиващата се обикновеност на живота и да се опитваме всеки ден да внасяме разнообразие във връзката. Затова експериментирайте! 

Депресия 

Ако твърде дълго време ви е било скучно във връзката и нищо не сте направили да промените рутината, тя може да се превърне в депресия. Много неща могат да доведат до появата на депресия при партньорите, като текущите проблеми във взаимоотношенията, битови проблеми, проблеми с децата и други.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези проблеми са нормални преди двамата да си бият шута !