Секс на първа среща

Кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща
10 юни 2015 23:00, Михаела Лазарова
150
Секс  на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща. 

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави. Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти 

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите. 

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
91, това откровение за мен ли е? Не си познал. Ще умра на 87 годишна възраст, облечена в бяла нощница, на 100 години, с шевица, от баба ми, която живя до 90! Около мен ще има деца и внуци, които ще ме разсмиват и ще изпеят една прекрасна българска народна песен, на която ще ги науча и ще е знаят, че много много обичам. Ще бъде светло, топло и ще мирише на кокичета. Пролет ще е. На погребението ми ще има Слънце и много обич. Ти, ти как ще умреш?
77
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
90, точно така, ***. Напиши, напиши, на мен няма да ми повярват....
76
2
 
4
 
! Отговори
до 87 преди 8 години
Колкото да се прикриваш си оставаш изравнен циклофреник от женски пол. Жалка гледка.
75
1
 
5
 
! Отговори
до 85 преди 8 години
Изравнената пише от психиатрията.
74
1
 
5
 
! Отговори
до до Гошо Илиев преди 8 години
"Най смешното е , че след толкова подигравки даже не разбра защо стана за резил." - Няма как да разбере- та тя е супер неадекватна.
73
0
 
5
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Най смешното е , че след толкова подигравки даже не разбра защо стана за резил.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, смях се с глас .дано пак се върне и да и се подиграваме взаимно
71
0
 
4
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Отново доброто победи злото. В случая бясната чалга ,турбо труженичка на околовръстното.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен007 преди 8 години
Радвам се че се отървахме от тоя навлек. Наистина беше едно от най долните и *** манипулативни и прости същества , които съм срещал.
69
0
 
5
 
! Отговори
Фен на КЕНЕФИ преди 8 години
Нямаш сила да се бориш срещу хора с аргументи, ЗАЩО ЛИ
68
1
 
5
 
! Отговори
до === преди 8 години
"Знаеш ли откъде идва удоволствието? От съвсем реалното осъзнаване, че такива хора в живия си живот не допускам до себе си" - От това следва заключението, че не допускаш нормални хора до себе си. Бъркаш обаче - не ти, а те не те пускат до тях.
67
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
68, това също не е вярно. Не отстъпва по-умният. Умният не стъпва. Той просто седи като мрежа, а някакви около него си играят на волейбол и скачат ли скачат удряйки някаква топка... Така е, като ти липсват две. Топки.Понякога мрежата я докосват, тя се размърдва за миг и замълчава. Това, някой го възприемат като ...отстъпване. Оставям ви и аз.
66
0
 
4
 
! Отговори
Фен на КЕНЕФИ преди 8 години
Тая е много зле
65
0
 
4
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Ти не можеш да задържиш никой нормален до себе си, затова
64
2
 
3
 
! Отговори
до === преди 8 години
1я лекар като те види и поговори с теб ще разбере със сигурност, че си тестостеронена бомба. Хубавото за твоята 'особа' и за нас, е че след това ще те изпрати на психиатър, който от своя страна ще ти даде доживотна почивка в лудницата. Защо е хубаво за теб ли? Защото там ще се разбираш с всички без изключение.
63
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
70, винаги е удоволствие да чета как някакъв като теб, с който само съм разменяла думи, в крайна сметка си въобразява, че аз съм спорила с него, че имало някакво ниво, че имало тояги и че му се е превидяла ***. Знаеш ли откъде идва удоволствието? От съвсем реалното осъзнаване, че такива хора в живия си живот не допускам до себе си и не могат да виреят около мен. Няма как да се получи. Приключвай. Имаш нужда. Явно си се натвАрил.
62
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
69, пусни анкета в днес.бг, че да се убедя, че "Читателите на днес бг сТе единодушни", че май моята "неадекватност" май не може да се сравни с огромните виртуални орди от читатели, които вилнеят из мозъка ти и внезапно са изтекли олекЧително през пръстите ти и си почнал да пишеш от тяхно име и да споделяш единодушното им мнение.Индивидите около мен не ги мисли. Важното е на теб да ти олекне.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Разбра ли какво написах или не разбра?" - От толкова неадекватност в бедното ти мозъче едва ли и ти разбираш какво пишеш. Читателите на днес бг сме единодушни обаче, за това, че ако отидеш в гората и си останеш там няма да липсваш на никого. Сигурни сме, че ще им олекне и на индивидите, които са около теб.
60
1
 
4
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Аз съм по - умен от една наистина смахната и психично неуравновесена "жена". Оставям те да се образоваш, Ако можеш, но имам съмнение. По - умния отстъпва.
59
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
65, ти ако си дер предигер, аз съм ди мутъР дес готтес.