Знаците, че той е моногамен мъж

Как да разпознаем сериозния партньор?
22 юни 2015 23:00, Мария Дуковска
9
Знаците, че той е моногамен мъж
Снимка; outnow.ch

Срещнали сте човек, който успява да накара стомаха ви да се свие всеки път, щом телефонът звънне. Прекарвате времето си заедно, смеете се и някакси вече му имате доверие. Усещането, че най-накрая сте намерили някой, който да покрие всичките ви критерии и очаквания, поглъща цялото ви съзнание и сякаш летите, а не стъпвате по земята.

Всичко е чудесно, докато не започнете да усещате, че се влюбвате. Точно в този момент имате нужда от някакъв вид потвърждение, че чувствата са взаимни и цялата тази приказка не е поредната загуба на време.

Обикновено знаем, че мъжете не винаги умеят да изразяват своето емоционално състояние или поне често е явлението на откровено разминаване.

Въпреки това, има някои определени знаци и маниери на поведение, които със сигурност могат да ви подскажат, че сте в правилна посока.

Ето как да разпознаете мъжът, готов да бъде с вас в истинска и пълноценна връзка.

1. Няма връзки за една нощ

Един от най-ясните знаци на сериозния мъж е фактът, че няма връзки за една нощ. Да, може би в миналото се е случило няколко пъти, но като цяло не се е превърнало в практика и определено не е маниер на поведение. Дори и след като прекарате първата нощ заедно, обикновено първото нещо, което ще откриете в телефона си на сутринта е въпрос от типа на: „Какво правиш?“ или запитване за евентуални планове този уикенд.

2. Съвзема се след раздяла с нова връзка

Мъжът на сериозните връзки, който наскоро е претърпял раздяла, се старае да се захване отново в перспективни отношения, а не със забавления само за почивните дни. Бившите му партньори обикновено винаги са изключително ядосани от факта, че са забравени толкова бързо, особено след като им е казвано през цялото време, че те са единствените.

Останалите признаци прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкамоногаменсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Овцата преди 7 месеца
Ако твърди че е моногамен, но след година престане да прави секс и така две години, с различни оправдания, това какво е ? Но твърди че те обича и си единствената жена в живота му ?
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДуковскаНа грозна жена се слага веднъж и се бягаДаже и съжаляваш след товаНа красива стегната мадама ставам моногамен без проблем.Никой не бяга от метеното да иде да легне в кочинатамъдрия Вуте
5
1
 
13
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Точно тези пичове обикновено са с най-големите рога.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-важния знак : моногамно Ви го слага
3
8
 
9
 
! Отговори
Онзи преди 8 години
Аз съм супер моногамен мъж и съжалявам за това. Природата не ни е създала да сме верни дълги години на 1 жена!
2
0
 
13
 
! Отговори
бр преди 8 години
Сериозният човек си е сериозен и се разбира много бързо...същото е и с несериозния. Няма нужда от точки!!
1
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простотия неземна.