Отличителните черти на жената Стрелец

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?
23 юни 2015 08:52, Теодора Драгоева
2
Отличителните черти на жената Стрелец
Рита Ора; Снимка: L’Officiel

Жената Стрелец почита истината и я предпочита във всички ситуации. Освен това тя е доста любопитна и любознателна. Обича да говори с хората на различни теми, като по този начин ги опознава по-добре.

Чарът на дамите с тази зодия няма как да бъде прикрит, а те от своя страна се радват на всяко нещо, което преживяват. Представителките на зодиакалния знак Стрелец са също така свободомислещи, откровени и независими.

Жената Стрелец и приятелството:
Интелектуалка и приключенски настроена, тя обича да бъде в компанията на своите приятелки. Жената Стрелец често влиза в ролята на съдия, има необичайни идеи за развлечения и понякога доста странни прищевки. Тези характеристики, заедно със знанията ѝ в сферите на културата, философията и пътуването, я правят изключително желан приятел.

Ако някога искате да разширите кръгозора си, допитайте се до вашата приятелка зодия Стрелец. Дамите с тази зодия могат да имат различни приятели от всички краища на света, а обикновено най-добре се разбират с представителите на зодиите Везни и Водолей.

Жената Стрелец и кариерата:
Ако харесва работата си, тя може много да ѝ се отдаде. Не е необичайно да видите жената Стрелец, която усмихнато поздравява всичките си колеги – и то не престорено, а искрено. Всички обичат да работят с нея, заради чувството ѝ за хумор. Друго характерно за представителките на този зодиакален знак е, че мислят по два пъти, преди да предприемат някой важен ход, що се отнася до кариерата им.

Лошото при жената Стрелец е, че тя изпитва трудност да работи, следейки всеки малък детайл. Без значение колко трудно е предизвикателството обаче, дамите с тази зодия няма да се откажат лесно до края. Те могат да бъдат много вдъхновяващи лидери. Представителките на този зодиакален знак имат богато въображение и могат да се справят с няколко задачи едновременно. Тяхното его обаче понякога им пречи.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
gostenka преди 8 години
пЪЛНИ ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ СА ТЕЗИ ХАРАКТЕРИСТИКИ