Защо е добре да имате най-добър приятел-мъж, ако сте жена?

Особено, ако пък сте останала без гадже
12 юли 2015 22:30, Теодора Драгоева
9
Защо е добре да имате най-добър приятел-мъж, ако сте жена?
Снимка: outnow.ch

Никой не оспорва факта, че да имаш половинка е нещо страхотно и че в крайна сметка всеки човек се нуждае от партньор, с когото да споделя живота си.

Но понякога се случва една жена да остане без гадже за известно време. Тогава поне е хубаво да има до себе си най-добър приятел мъж, защото много пъти тези приятелски отношения превъзхождат любовните.

Ето и кои са доказателствата или казано по друг начин – разберете защо е по-добре да имате най-добър приятел, отколкото любим:

Той е до вас
Завинаги. За най-добрия си приятел мъж знаете, че ще бъде до вас, независимо от премеждията, които срещате пред себе си. Той няма да ви изостави, нито има вероятност да разбие сърцето ви.

Той е напълно откровен за това по какъв начин ви стои роклята
Обикновено гаджетата (които знаят какво трябва да говорят на любимите си жени) спестяват на половинките си, ако дадена дреха не им стои по най-добрия начин. Все пак те не искат да наранят чувствата им или чисто и просто не им се влиза в дълъг спор, по време на който трябва да обясняват защо мислят по този начин и т. н. Ето защо те просто предпочитат да казват: „Супер си“. Най-добрият приятел обаче никога няма да ви излъже, дори да знае, че може да ви засегне. Хубавото е, че вие никога не се засягате.

Той може да ви вижда във всякакъв вид
Макар че една жена не трябва винаги да се появява пред половинката си с перфектна визия и да се прави, че сутрин се събужда с балсам за устни и прилежно подредена коса, тя не може да си позволява и да изглежда ужасно пред гаджето си. Хубавото е, че подобен казус не съществува, когато става въпрос за най-добрия приятел. При него всичко във външния вид е позволено.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само обратен може да си другарува дългогодишно и искрено и без задни помисли с жена. Това са моите изводи през годините. Трагедията е пълна за хубавците, които трудно си завъждат приятелки заради красотата, а на мъжете са едва ли не длъжни да пускат. Самотата е тотална.
2
1
 
11
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ми може така по приятелски........Какво лошо?
1
10
 
20
 
! Отговори
Уан Мен преди 8 години
Жена за приятел? - Н и к о г а !!!