Оригинални идеи как да заблудите хората, че сте заможни

Създайте си лъжовен богаташки имидж
28
Оригинални идеи как да заблудите хората, че сте заможни
Снимка: outnow.ch

В днешно време имиджът е всичко. Той може да ви отвори много врати, да ви вкара в определени кръгове и дори да ви запознае с точната половинка, уреждайки целия ви живот.

За съжаление, не всеки от нас е роден със златна лъжица в устата и ако търсите начин да се превърнете в милионери, ще трябва да прибегнете до някои трикове. Като например да се правите на такива, за да привлечете вниманието на съответната група хора, предоставяща ви шанс за един по-добър и охолен живот.

Псевдо-богаташите са на път и под път и макар често да им се смеем на лъжливото усилие да се представят за заможни, те успяват да се внедрят на места и да си спечелят обожанието на хора от другия пол, които ни карат да им завиждаме.

Как го правят? Ето и някои лесни трикове, които може да използвате:

1. Кола под наем

Колата е едно от най-силните оръжия, демонстриращи социален статус. Колкото по-лъскава и бърза, толкова по-добре. Ако не разполагате с десетки (стотици) хиляди левове, може да наемете някое тузарско возило за конкретно събитие, което да подкрепи имиджа ви на богаташ.

2. Лъскав часовник

Освен по автомобила, богатите хора се познават и по аксесоарите – в частност часовниците. В случай, че искате да се правите на милионер, няма да е зле да инвестирате крупна сума в закупуването на един. Дори дрехите ви да не са особено луксозни, часовникът ще свърши работа в измамната визия на първо време.

3. Опознайте храната

Хората, които имат пари, пътуват много и разбират от различни кухни. Дори да не сте излизали от родния си град със солидни познания за храната може да създадете съвсем погрешното впечатление – а именно, че сте разбирач и сте пътували и видели много.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адски комплексирана статия. Който не е заможен, да не се прави на такъв, какъвто не е. Комплексиии, комплекси
14
0
 
8
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
защо трябва да заблуждавам хората че съм заможен??? българска комплекcарщина...*** народ, слаба държава...
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами пичове след като разбрахте че жените ценят някой да ги лъже и да има повечко пара вие що се напиняте,ме имате добри сърца и сте честни?Тва е като да продаваш сладолед в Арктика.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Теди, а хубави часовници на близинг или на духинг да вземем? Като заредя Астрата с газ и малко бензин, даже за Casio не остава. И мама ме отряза с гурмето, каза да сърбам по-бързо чорбата от зелен фасул, че да не я прибере и да си ям муя... За шал ще помоля баба на една кука да измайстори нещо яко!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като си взел временно кола под наем и имаш скъп часовник , как ще платиш изисканата храна ( като менюто не можеш да прочетеш ) ще се пишеш познавач на храна !
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати и глупостите...
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, какви съвети! Бъдете лъжец, позьор и хвалипръцко, за да ви забележат, защото нямате никакви качества, просто не бъдете себе си. Баси съветите, баси чудото! Теодора, Теодора...
8
0
 
1
 
! Отговори
ЗАМОЖЕН В КАВИЧКИ преди 8 години
До свинаряАуди А6, закупено чисто ново през 2010година, първа ръка...Цена: 55000евро
7
0
 
2
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
няма ауди а6 за 100 000
6
0
 
12
 
! Отговори
ЗАМОЖЕН В КАВИЧКИ преди 8 години
Карам Ауди А6 за 100 000лв, което не е мое. Имам Часовник на Breitling за 4000лв, но живея в маза...Богат ли съм?! - НЕ!...Разполагам с малко пари и се опитвам да ги инвестирам правилно, но нещата не са толкова лесни. Истината е, че дори и да нямаш скъп часовник, и да не караш яка кола, пак можеш да се наредиш сред аристократите, стига да си аристократ по душа.Бъдете мили, добри и благи хора, отнасяйте се с уважение към останалите и ще успеете.Не се водете обаче от глупави статии като тази!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Statia za kompleksari
4
1
 
9
 
! Отговори
свинара преди 8 години
Значи трябва да се научиш да лъжеш
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно си е ама жените в БГ кълвът на измами.Обичат да бъдат лъгани и после да сърбат гадната попара.Убедил съм се сам.Ето аз например.Обикновен мъж.Нито богат но не и беден нито красавец,но не и грозник.Креватна суша.Други мой познати- един прокиснал ангунг имат една златна верига дето не е и златна ама лъжат мажат и рибетата кълвът.Даже се чудят кво да ги лъжат вече ,че им идват в повечко.Жените обичат да бъдат лъгани да знаят,че ги лъжат ама въпреки това да се хващат.
2
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Парите не правят...щастието;особено ако се касае за парите на...другите.
1
1
 
8
 
! Отговори
Ганчо дсбизнецъруля преди 8 години
Трябва ви една ес класа. Всичко друго може да ви е фалшиво.