Различните пътища към сърцето на една жена

Какви са начините да ѝ покажете, че я цените и обичате?
23
Различните пътища към сърцето на една жена
Снимка: outnow.ch

Много мъже смятат, че показват любовта и загрижеността си към една жена като я закарат до офиса или ѝ купят цвете 2-3 пъти в годината. Проучване на сайта Womans’s Health обаче показва, че дамите имат съвсем друго разбиране затова какво е да бъдат обичани и ценени.

Ето и какво кара жените да се чувстват обичани според резултатите:

Комплиментите – няма жена, която да не обича да чува комплименти за визията, личността или нещо, което е направила. Това е положителна оценка за старанието ѝ и е знак за нея, че той цени усилията ѝ.

Миенето на чинии – мнозина смятат, че домакинската работа е отредена за представителките на нежния пол, но в съвременното общество те се трудят наравно с мъжете, затова тайно се надяват половинките им да ги облекчат поне в това.

Пазаруване – вместо да пуфтят, мъжете трябва сами да искат да пазаруват. От една страна ще получат благодарности от любимата, от друга ще си купят точната бира, а на всичкото отгоре ще спестят ѝ някой лев, защото жените често купуват повече от необходимите неща.

Купуването на подаръци – и то не само по поводи като Коледа и рожден ден. Това е мил жест на внимание, пред който е безсилна всяка жена!

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 15 и 16Значи някой ще изчезне от живота ми, защото нещо съм му причинила, опитвам се да стигна до него и не мога и това била МОЯТА воля? Е, как да разбера какво съм му причинила, при положение, че *** изчезва БЕЗ ДА КАЖЕ ЗАЩО?! А?!
9
2
 
5
 
! Отговори
75 преди 8 години
Подхода зависи от възрастта. Ако е малка-последния самсунг галакси. Ако е по-голяма,ботушки от 300 лв или хубава чанта и т.н
8
3
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
До ФИНАНСОВ ПЪНКАРказано като от типичния неуспял бачкатор ,който на 35 пуска шкембе и очаква някоя ''готина ***'' да го Ареса ,или пък в краен случай някоя ''40г кариеристка'' -за да г огледа ,издържа и да му плаща сметките.Ама и в двата случая неуспял ,дебел мъж на средна възраст -не е желана партия ,та стария ерген обикновено е най големия експерт по това ''какви са жените'' ...
7
4
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
ето защо патката трябва да остане жива след опитите на който и да е халостен и халосан ловец да си изпразни непотребните патрони по нея.Утрепеш ли патката, това означава, че или имаш *** или ще ти се носи славата на убиец. От най-тъпите.
6
1
 
7
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Tq taq bila mnogo prosta be Minko, vmesto s nqkoi mlad krasavec se e *bala s teb dartiqt pergishin 23 god po -star ot neq ..Gerontofilka izvratena.
5
2
 
9
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Ili tova N 4 ili si igrae s naduvaemata si kukla "*** "kakto se izrazqva :-):-):-):-)
4
1
 
13
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Минко как се е въздържал от коментари тази вечер? Обикновено той пръв пише постинги към последните за вечерта статии.Да не би пък днес да са му надянали усмирителна риза и да няма достъп до компютър?
3
6
 
6
 
! Отговори
Pet преди 8 години
Жените трябва да се уважават, ние сме част от тях.
2
5
 
20
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Комплименти, чинии, пазаруване,подаръци?Това са приумиците на мъжете за влизане в тоалетната без пари.За сърцето има едни други похвати, които хора, изцяло материалисти не познават и няма как да знаят. Те обикновено чинно си плащат,за да влязат в *** на женицата. До сърцето й...трудно. Тези с платения *** нямат сърца. Онези със сърцата не им дреме за комплиментите, чиниите, пазарища и безсмислени подаръци.
1
1
 
9
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 8 години
WSICHKI PATISCHTA MINAWAT....PREZ BAMKATA....