От какво се притесняват мъжете в секса?

Страхуват се дали се целуват добре
10 сеп 2015 23:00, Мария Дуковска
43
От какво се притесняват мъжете в секса?
Снимка: Outnow.ch
Сексът е нещо, което мъжете (а и жените) обожават и практикуват възможно най-често. Също така то е и нещо, което може да ги изпълни с притеснения, нерви, да събуди комплексите им и да превърне изживяването в стресиращо, вместо приятно. Причината е, че хората имат различен организъм, самоконтрол и умения.

Ето и кои са най-големите притеснения на мъжете в леглото:

- Преждевременна еякулация. Никоя жена няма да остане очарована, ако актът трае по-малко от минута!

- Неувереност в оралните умения. Мъжете обичат жените да смучат и ближат мъжкото им достойнство, ала и дамите искат същото отношение и внимание към техните интимни части. Всъщност има жени, които признават, че не биха били с мъж, който не владее оралната любов.

- Неувереност в целуването. И това си е изкуство! Добрата новина е, че ако жената наистина харесва партньора си, тя ще положи усилия да го научи на „правилната“ целувка.

Още по темата четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: връзкафлиртсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Колкото повече бързина в ума и любопитство има в една жена, толкова по-зле за нея. 2 процента от мъжете, които търси са трудно откриваеми, ако се намерят, защото те тези жени не стоят вързани мълчаливи в торби, закачени на задния джоб на някое хитро търсещо си украшение и покорство мъжленце,а доста силно се забелязват и отнема точно 5 минути, за да отбележат, че са там, та като се появят такива жени, 90 процента се скатават като страхливи п?тки, 1 процент от мъжете мълчат и си мечтаят, 1-липсват
33
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
На мъжете, на 98 процента не им трябват жени, които много мислят, говорят, имат мнение, отвръщат им, спорят с тях, размърдват им стереотипния клиширан мозък, поставят под съмнение авторитета им на много качествени, здравостъпили и отговорни същества, а пък се дразнят изключително много от жени, които задават въпроси, на които мъжете нямат отговори или имат, но отговорите ги плашат. Колкото си по-красива, тиха и мила, толкова по-добре. Идеалът за жена на 98 процента от мъжете.
32
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 35Българино,не ми е трудно да разбера.Това, което написах е, че има мъже, които се влияят основно от външния вид и както написа визулно възбуждащият се господин по-долу, няма значение дали жената е неграмотна.На него мила и красива жена му върши идеална работа, за да се възбужда. Това му стига. Не му пука дали има акъл или не. Той си търси лесни.Има и други мъже, които отиват отвъд външния вид. При жените е същото. Има жени, на които им стига външния вид, има и други, които търсят друго.
31
0
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Трудно можем да и обясним, че обикновено външният вид прави първото впечатление, след това реакциите и (усмивка, завъртане с развяване на коса и пр) и чак тогава се стига до отваряне на устата (за говорене :) ) за да можем да се разочароваме от ума и. За умните мъже е права, че ако е проста или мълчи няма как да се получи освен *** секс ако са много загорели. В ерата на интернет има случаи да те метне с някоя стара снимка и думи, но все пак ще я видиш преди да си легнеш и може да е фатално :).
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се прибере жената.
29
5
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аз пък може да пиша от Боливия, ама ограничените умове само те си мислят, че като са някое различно от Земята с Камъните място, за която явно им е мъчно и се ровят в български сайтове, само те могат да топат с топки. Аре малко по-широки да бъдем, а?!
28
3
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 32И защо си помисли, че ще ти връщам топки. Въобще не ме интересува нито къде живееш, нито с кого си лягаш, нито колко часа е при теб, нито какво пиеш и с кого го пиеш, нито дали си нормален или откачен, нито дали при теб е ден или нощ, нито дали си загрижен с кого си лягам и колко явни или не явни са някакви неща за мен, които не смятам, че имат някакво значение за писането ми тук. Много обичам като почнат недоварени да ми пишат за пеняване. Не ме впечатляваш с нищо. Спокойно си пий.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жено, жено, явно ти няма с кого да си лягаш, затова висиш тук да пишеш като откачена. И преди да върнеш топката обратно към мен (защо аз пиша по това време) - живея в щатите и при мен времето е друго. И понеже не ми се четат тъпотиите ти, отивам да пия по бира с приятели. А на теб ти пожелавам приятно пенявене посред нощите.
26
2
 
18
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Последно, специално за мъжете, които се възбуждали основно визуално.Седи до теб готина красива жена, отваря си устата и казва с най-селяндурския глас, на зверски диалект някаква огромна простотия. Такааааа! Ако продължиш да се възбуждаш визуално от тази невероятно красива жена дори, когато е проста и продънена като изгнила тенекия, ЕВАЛА! Ето това е истински мъж, възбуждащ се визуално! Повърхностен отвсякъде! Има други мъже - веднага им пада възбудата, независимо колко красива е тази.
25
4
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 26Не. Но той не смърди. От няколко години не мога да понасям миришещи на цигари. Тялото ми не може да го понесе. Става ми лошо. Физически.до 28Не съм тук, за да се възбуждам. За това е отделено друго време от нощодението.до 25Идеално. В такъв случай може да си вземеш една снимка на гола красива жена и да почнеш да се възбуждаш фантазирайки. Явно си от тези мъже, които това им стига. Не съм ги разбирала, но тук си прав - при този тип мъже привличането следва ясни и прости закони.
24
2
 
5
 
! Отговори
Сексперт преди 8 години
В интерес на справедливостта всички пишем посред нощ. Аз си лягам. Всички мъже са ''повърхностни'' и се възбуждат основно визуално. До нови срещи.
23
4
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 23Проблем ли е това, че слаба жена се възбужда от беден пълен мъж? Аз не виждам проблем. Така работи естествената възбуда, ръководена изцяло от подсъзнанието й, което аз осъзнавам, че е необятно и необяснимо за друг човек. Това, че твоят стереотип в главата и нуждата да си обясниш това явно противоречиво поведение те кара да я определяш като жена с по-нисък акъл...няма никакво значение. Тя си се подмокря от шишкавия човек и това е. Не се възбужда от слаби мъже. Примерно. Що да е без акъл?
22
0
 
0
 
! Отговори
Сексперт до жена преди 8 години
Само да питам, баща Ви здравословно ли живееше?
21
0
 
5
 
! Отговори
Сексперт преди 8 години
Коментари:21: Възбуждат се от собствената си фантазия, гласът в този случай е просто секс-играчка.19-20: Привличането (особено у мъжете) следва ясни и доста прости закони, лъжеш се като си мислиш, че е нещо неописуемо.18: Казах по-добър по начина по който ти дефинираш добър. Ако не понасяш смърдялници някой свръх-здравословен йога пич който живее по-здравословно от теб ще ти завърти главата без да знаеш защо, може да е доста грозен на жените не ви пука чак толкова за мъжка красота.
20
3
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 22Пак ще го напиша - повърхностните мъже се възбуждат визуално и основно визуално.Чудя се ти дали си стоял с някоя безмълвна ,без да си обелиш грам думичка, да си трезвен, да я зяпаш и да се възбуждаш само от това? А да си бил до някоя, която те е възбудила по начина, по който говори с теб? Не ми отговаряй, че много ще ми паднеш в екрана. Баш от онези прости повърхностни мъже, които не говорят само и само да не си проличи колко са ...прости.
19
3
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Проблемът е в готината слаба женица. Мъжете (особено дебелите) са всеядни. А чий го дири готината слаба женица с някой плондир? Явно толкова й е акъла.
18
3
 
7
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Драга жено, явно опитът ти с мъжете е нулев: мъжете се възбуждат визуално, а не вербално. Виждала ли си някога мъж на живо или тия неща ги вадиш единствено от въображението си?
17
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Последен примерот виртуалния свят.Много мъже може да се възбуждат от думите на една жена, която не са виждали. Истинска възбуда, та чак се лее из ведро.Така. В кое точно е по-добра тази жена от тях? В това,че има външен вид, който те даже не са виждали, в това, че изкарва някакви думички, които стимулират въображението им? Ако е неграмотна и *** и мила, ама красива, но не виждат красотата й през екрана, дали ще не възбудят от неграмотните и тъпо мили мисли и думи? Сигурно...
16
2
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
98 процента от цъкащите човеци не познават подсъзнателните си мисли и не са в състояния да обяснят истинската причина да се възбуждат от видимо неподходящи за тях индивиди! Типичен пример е някоя готина слаба женица с огромен дебел мъж, който за съжаление на лесните и повърхностно мислещи разбирачи, та този огромен дебел мъж няма пари и се чудиш що тази е с него. А де?!
15
3
 
8
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Драги сексперте, ако един мъж е по-добър в раждането на деца, дали ще лудна по него?Това, което се опитвам да ти напиша е, че мъжете и жените, когато се възбуждат един от друг, ама ти говоря за естествена възбуда, а не тази витаеща в наложените стереотипи от материалистичното повърхностно мъжко съсловие и лъжовното женско продажно стадо, когато има естествена възбуда тя не се поражда от това как изглеждаш, колко пари имаш, дали си добър в секса... възбудата идва от подсъзнанието.