Какво да попитате партньора си, докато сте в прегръдките му

Използвайте този интимен момент, за да се свържете духовно
21 сеп 2015 22:40, Теодора Драгоева
22
Какво да попитате партньора си, докато сте в прегръдките му
Снимка: outnow.ch

Не е нужно всяка вечер докато заспите и се гушкате да гледате телевизия или да слушате музика. Гушкането е идеалното време, за да поговорите с вашия сериозен партньор.
Докато вашите тела са едно до друго, вие можете да се почувствате по-близки и психически, така че и темите ви за разговор могат да бъдат по-интимни и съкровени.

Ето и няколко въпроса, които можете да зададете на гаджето си, по време на следващата си сесия от вечерни прегръдки в леглото или на дивана.

Отговорите на тези въпроси могат да укрепят вашата връзка:

1. "Кога разбра, че съм идеалната ти половинка?"
Ако сте сигурни, че вашата половинка ви обича силно и сте наясно, че и вие я обичате също, то добре е да разберете точния момент, когато той/тя е разбрал/а, че вие сте човекът за него/нея. Повечето хора могат да си спомнят първата си среща, първата си целувка или първия си път, когато са били интимни, но не могат да се сетят кога точно са се влюбили в партньора си. Попитайте гаджето си и вижте дали то може да ви отговори на този въпрос. Ще ви е интересно да разберете с какво точно сте спечелили сърцето на този човек.

2. "Какви палави неща искаш да опитаме в леглото?"
Не е нужно да седите с невинен, скромен поглед по време на вашите сесии с гушкане. Дори да нямате намерение прегръдките ви да преминат в полов акт, пак можете да попитате любимия си/любимата си за нейните най-щури и дори извратени фантазии, свързани със секса. Този разговор е важен за вашето общо бъдеще. Длъжни сте да сте наясно със сексуалните предпочитания на своя партньор, ако искате да изградите здравословна връзка.

3. "Как си представяш общото ни бъдеще?"
Ако с половинката ви вече планирате да прекарате остатъка от живота си заедно, добре е да започнете да ставате наясно с някои основни неща от битов характер. Например, питайте любимия си в какъв дом иска да живеете, дали иска да имате домашен любимец, колко деца си представя, че ще отгледате заедно, как ще прекарвате празниците и ваканциите си и т.н.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
33
 
! Отговори
Георги преди 8 години
"... обещаваш ли че ще ми пръснеш саксийката?"
6
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
докъде я докарахме - да ни учат какво да говорим не само на работа, ами и с човека, с когото сме избрали да съжителствамето поне да бяха съвети като да свят.......ами с тези глупости, изброени тук, не виждам каква "духовна" връзка ще е
5
1
 
40
 
! Отговори
Минко не го трият?! преди 8 години
Минко!Започвам да си мисля, че имаш покровител-***.Снощи ти писах нещо, но са го изтрили. То беше следното:В сайт за обяви съобщих, че давам премия на хитрушата, която ще те подмами на среща, но преди това ще вземе двойна доза разхлабително. Когато стигнете до ласки, ще поиска поза 69 и тя да е отгоре. После, под напъна на стомашните спазми, ще ти се изцърка в сурата, изпускайки и газове на шумни залпове. После ще избяга, преди да си се освестил.Ти си печен любовник и няма да се обидиш!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпроси 1 и 3 са крайно неподходящи, докато се изтягате на леглото. Особено 3 - просто ще го изстреляте като тапа от шампанско от кревата. Такива разговори просто не се водят там.Нататък не четох, предполагам са същите глупости.
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2, 4, 5, 7 са въпроси на място.Зададеш ли и останалите, ще те помисли за нахална натрапница.Той трябва да те нарече своя идеална половинка и да ти заговори на тема вашето общо бъдеще. Отлагали прекалено дълго
2
2
 
35
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
любимия въпрос е : "Скъпи , как ти се струва - отслабнала ли е Анелия? (някоя приятелка нейна ) , просто идеалният въпрос , за да не ви остави да спите , какъвто и да е отговорът ви
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко това, би било ЧУДЕСНО. Само при, искрена взаимност! Иначе, ще прерасне в досада и трупане на информация, срещу "врага"!