Защо онлайн срещите не са за вас?

Вие сте твърде срамежливи
22 сеп 2015 10:50, Михаела Лазарова
8
Защо онлайн срещите не са за вас?
Снимка: photl.com

Онлайн запознанствата безспорно са един лесен начин да контактувате с различни хора от противоположния пол. Но дали сте готови за тази стъпка? Има няколко сигурни знаци, които биха ви предупредили, че тези срещи не са за вас.

Имате нереални очаквания

Онлайн срещите са забавни, но не ви гарантират създаване на сериозни взаимоотношения. Ако търсите любовта си, искате непременно да създадете красива връзка, не залагайте прекалено големи надежди на онлайн запознанствата. Възможно е да се разочаровате.

Не се учите от грешките си

Онлайн запознанствата са един голям проба-грешка експеримент за запознанства. Ако вече имате горчив опит, поучете се от грешките си и не ги правете отново и отново.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната фалшива надежда, за нещо изпълващо красво, и прекрасно! Да *ухат романтиците!
2
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно по интернет се запознах със съпруга ми.Дали ще се срещнете он лайн или в дискотека,все тая.Всичко си е до късмет.Познавам доста щастливи бракове на хора запознали се в интернет и нещастни на тикива подържали връзка с години,оженили се и след това-развод.Рецепти и правила няма в този живот.Няма и идеални връзки и хора.Най-важното е да се обичаме и да бъдем обичани,да приемем недостатъците на партнъора ни и да се научим да живеем с тях.Късмет на всички.Който търси намира.
1
13
 
41
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Внимавайте за снимки тип селфи на което се вижда само лицето и деколтето на момичето .99% е дебелана.Изисквайте снимки в цял ръст.Освен това задължително скайп връзка пред камера преди да прибягнете до реална среща.