Любов и брак с представител на Козирог

Жената от тази зодия не е най-идеалната за брак
14
Любов и брак с представител на Козирог
Снимка: freeimages.com

Те се отличават със своята работоспособност, умереност и сдържаност. Родените под знака на зодия Козирог понякога са твърде песимистични и меланхолични. Но от друга страна са дружелюбни и верни приятели. Какъв брак да очаквате с представител на този зодиакален знак, вижте в следващите редове.

Жената Козирог в брака

Този тип жени не са най-идеалните за брак и семейство.

Сатурн, която е управляваща планета на знака, отнема много от женствената й страна. Тя притежава много мъжки черти в характера си, темпераментна е, има много качества, които се стреми да покаже пред партньора си.

Като домакиня се старае и винаги е насочена към това децата й да постигат успехи. Жената Козирог проявява грижовност към партньора си, но въпреки това той няма да бъде истински щастлив с нея, защото тя е лишена до голяма степен от женственост и нежност.

Също така при нея липсва и емоционално благородство. Винаги е убедена, че тя е права и защитава до последно своите позиции, защото не приема да губи. Жената Козирог е идеална за този мъж, който не иска до себе си да има за партньор духовен приятел.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
4
 
! Отговори
Мандаринка преди 8 години
Най-отвратителната зодия
8
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
обожавам козирожките, ама само голи в леглото!плуюят се като за световно
7
0
 
5
 
! Отговори
Маргарита преди 8 години
аха, сега да искам ли обезщетение за негативното описание на жените от зодията или да отмина статията с гордост и повече да не чета изобщо dnes.bgНе че сме идеални, но с тази статия загубвате част от читателите. Най-важното за Козирога е да не бъде обвиняван и набеждаван без основание и конкретни доказателства. Ако това се случи, просто изтрива завинаги от паметта си субекта (в случая сайта), който го е сторил.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Козирожките за готини, но козирозите са големи темерути ни се водят ни се карат. Има и изключения, разбира се.
5
0
 
2
 
! Отговори
dp преди 8 години
"Най-идеалната" е добре.... :D .
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена ми е Козирог и не виждам какво лошо има. Екстра си е отвсякъде!P.S.: Е, иначе то коя жена не си мисли че винаги е права? Не мисля че това е чисто мъжка черта.
3
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Жената козирог е умна, интелигентна и перфекционистка, мъже, които не отговарят на изискванията просто нямат шанс.А това, за духовния партньор, в статията, е много глупаво написано /преведено/
2
3
 
16
 
! Отговори
gaw преди 8 години
Глупости на търкалета. Съпругът ми е козирог и си е много грижовен, уважителен, по никакъв начин не ме ограничава, помага в къщната работа. нямам абсолютно никакви забележки. Всичко си зависи от човека и възпитанието дадено му в семейството, а не от зодията.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 1ВИНАТА СИ Е НАЩА .НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВЛЮБВАМЕ. АЗ ДОСЕГА СЪНУВАМ ЕДНА ЖЕНА КОЗИРОГ. ТЯ МЕ ОТШИ КУЛТУРНО И БЕЗ НИКАКВИ НАДЕЖДИ НА НЕЩО И НЯКОГА