8 неприятни факта за връзката с мъж работохолик

Ако е амбициозен предприемач ще трябва да се запасите с търпение
22 окт 2015 17:36, Теодора Драгоева
1
8 неприятни факта за връзката с мъж работохолик
Снимка: outnow.ch

Ако сте във връзка с амбициозен мъж, който мечтае за голяма реализация и иска да стартира собствен бизнес (или вече го е направил), вие трябва да сте наясно с някои неща.

В дадени моменти подобна връзка може да се окаже изпитание за вас. Половинката ви ще е склонна на рискове, ще иска да доминира и често може да ви пренебрегва в името на работата.

А ето и 8 брутални истини за сериозна връзка с мъж работохолик:

Той ще има нужда от свобода

Вашият партньор ще държи на свободата си и това няма да подлежи на обсъждане. Вие трябва да се нагодите към него, а не той към вас. Този мъж не обича да бъде зависим и това е заложено в неговия предприемчив дух. Той ще се бори за свободата си, ако смята, че не я получава и ще е готов да рискува всичко за нея.

Той ще има нужда от подкрепа

Предприемачът ще премине през много тежки моменти в своя развиващ се бизнес. Може да има периоди, в които той буквално да няма пари, защото е инвестирал всичко във фирмата си. В тези периоди той ще се нуждае от разбиране и подкрепа, а не от жена, която да му мрънка, че парите не ѝ стигат.

Той ще мечтае постоянно

Този тип мъже са мечтатели, но това не е отрицателна черта. Те просто се нуждаят от постоянен поток от новаторски, творчески идеи в името на успеха на фирмата им. Понякога обаче вашият мечтател може да не ви изглежда достатъчно реалист и дори да ви плаши с твърде абсурдните си бизнес идеи.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Кой, Ганьо Ганев ли? преди 8 години
Хм, тази характеристика на мъжа работохолик силно ми напомня на психологичния портрет на мъжа мързеливец, който у дома се прави на работохолик.Уж много работи в службата, та не може да ви обърне внимание или да ви помогне. Вие обаче трябва да го изслушвате, да го подкрепяте, да му осигурявате спокойствие, вкусна храна и уютна обстановка. И да не посягате на свободата му! Когато му говорите за актуалните домашни проблеми и ви се струва, че той блее и не ви слуша, да знаете, че всъщност мечтае!:)