5 сигурни знаци, че няма да бъдете повишени

Един от тях е промяната на нагласата на шефа към вас
26 окт 2015 13:30, Михаела Лазарова
5
5 сигурни знаци, че няма да бъдете повишени
Снимка: photl.com

Казват че хората се делят на два вида. Първите работят от 9 до 18 часа, а другите 24 часа 7 дни в седмицата. Вие от кои сте? Ако сте от тези, които влагате всекидневни усилия, но и сърце в професията си, със сигурност се стремите да получите и повишение.

Да поискаш повишение от шефа е деликатен момент, защото повишение в йерархията означава и увеличение на заплатата. Въпреки това, ако постигате често добри резултати, имате креативни идеи и желание да се развивате в тази компания, време е да обсъдите с вашия шеф бъдещата ви професионална реализация.

Дали ще получите повишение? Тук са няколко сигурни знака, че повишението е далеч от вас. И все пак не забравяйте, че в друга компания или при друг ръководител, така желаната реализация може да бъде факт.

Вашият шеф постоянно избягва темата

След като вече сте провели един разговор с вашия шеф за така дългоочакваното повишение, съвсем нормално е отново да повдигнете темата, ако резултатите в желаната от вас посока се бавят. В тези моменти може да разберете много за коректността на вашия ръководител.

Ако се опитвате да се срещнете с него, но той все отлага срещите с глупави извинения, опитва се да избяга от вашето полезрение по коридорите на офиса, за да не бъде пресрещнат с неудобни за него въпроси, усещате дискомфорт от негова страна, когато повдигнете темата за повишения, бъдете сигурни, че скоро няма да настъпят положителни промени в кариерното ви развитие.

 Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
тези трите ги повишавам веднага , а за да върви работата ще назнаачим хора , хехехе
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаха,за коя страна става на въпрос??не сравнявайте нормалните страни с ненормалната наша,тука работа има за малко хора,пък за какво повишение говорите??и имайте в предвид-каквото и да искате да споделите господа журналисти,нека първо го пречупите през нашата действителност,за да има смисъл от съветите ви!
1
0
 
5
 
! Отговори
граматика преди 8 години
правилно се изписва 5 сигурни знака.......