Коледен шопинг според зодията

Ръководство за подаръци, вдъхновено от звездите
14 дек 2015 11:52, Теодора Драгоева
3
Коледен шопинг според зодията
Снимка: Harper's Bazaar

Вероятно все още ви предстои да купувате коледните си подаръци. Решихме да ви помогнем с ръководство за шопинг, вдъхновено от зодиакалните знаци и техните специфични характеристики.

Ето го и него:

За Козирог (23 декември - 20 януари)

Козирогът е търпелив и практичен земен знак. Хората от тази зодия се придържат към класиката и са семпли по натура. Можете да ги зарадвате с някакъв полезен домакински уред или пък с някаква реликва от дърво или антикварен предмет.

За Водолей (21 януари - 19 февруари)

Това е оригинален и независим знак, който обича иновациите. Изберете на човека Водолей необичаен подарък. Някакъв остроумен или хумористичен аксесоар, или вещ с интелигентен, новаторски дизайн.

За Риби (20 февруари -20 март)

Това са хора, които ценят изкуството, имат богато въображение и са много сантиментални. За това можете да ги зарадвате с някакъв нематериален подарък - романтична ваканция или пък произведение на изкуството, вдъхновено от океана - все пак това е воден зодиакален знак.

За Овен (21 март - 20 април)

Тези хора са активни и динамични и жадуват за приключения и предизвикателства. Подарете на вашия Овен нещо, което да го държи активен - спортна джаджа, например или някаква настолна игра, която да зарадва състезателния му дух.

За Телец (21 април -21 май)

Тези хора са гастрономи, които обичат да се наслаждават на фините неща в живота. Те са решителни и надеждни и издигат в култ комфорта. Можете да ги зарадвате със скъпа, маркова дреха или аксесоар или пък с гурме предмет/прибор за дома -  те ще го оценят!

За Близнаци (22 май -21 юни)

Тези хора са нежни и находчиви и са лесни, когато става дума за подаръци. Те са умели комуникатори с младежки дух, така че можете да ги зарадвате с аксесоар за пътуване, с новия албум на любимата им група, или пък с предмет, направен по поръчка, специално за тях.

Какви са удачните подаръци за останалите зодии вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: водолейтелецблизнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за ходене до тоалетната по голяма нужда според зодията кога ще пишете?