Защо майките са най-добрите ни приятелки?

Винаги се обаждате на тях, когато имате нужда от съвет
18
Защо майките са най-добрите ни приятелки?
Снимка: outnow.ch

Осми март е! Празникът на всяка жена по света. Майките също биват почетени от своите деца, независимо колко пораснали са те. Понякога се караме с майките си, понякога им се дразним, че изискват много от нас, но те са нашите верни приятелки и спътници в живота.
Каквото и да се случи, мама винаги ще е на наша страна!

В добро и в лошо майките са най-добрите ни приятелки! Ето и знаците:

1. Тя е първият човек, на когото казвате, ако нещо лошо се случи.

2. Можете да ѝ споделите всякакви глупости, за които никой друг не би ви слушал, но тя винаги е заинтересована.

3. Всъщност можете да ѝ кажете абсолютно всичко.

4. Тя ви познава по-добре от всеки друг на света!

5. Майка ви може да проникне през очите в душата ви и да разбере кога казвате истината и кога лъжете, кога криете нещо от нея и кога сте наистина щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
до 12 Жена преди 8 години
Честит празник на всички жени и майки.Точно за това което казваш майката е добър приятел,когато объркаш нещо ти много добре знаеш че си объркал нещата и че трябва да вземеш мерки, а мама не критикува за това че си объркал нещата а те подкрепя въпреки това.Да е жива и здрава.Жената те критикува за всичко ,което също си е необходимо но след като си се успокоил.А някак е глупаво да не бъде добра приятелка.Да е жива и здрава.Важното е да не са едновременно и всичко е точно.
8
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да ви дам акъл. Майката никога не може да бъде вашия най-добър приятел. Тя винаги се вкарва във филма наречен "Мама". Добре запознатите с него, знаят, че всичко, което споделите с тях, се преиначава така, че да бъдете оправдан Вие, доброто дете мамино, за думите, действията и постъпките си, така че майките не винаги са най-добрите приятели. Най-добрите приятели биха ви казали откровено там, където смятат, че грешите. Майките, поради това, че са ви майки, ви виждат понякога като съвършени.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зависи преди всичко от човека- ако не можеш да понасяш истината свиквай да те лъжат. А такива отношения са всичко друго, но не и приятелство.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статията не е много вярна, защото болшинството от майките хал хабер си нямат какво правят щерките им и по колко мъже въртят.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има майки и майки. Познавах една, която се "определи" към едно от двете си деца. Другото беше водено на съд за да определи съдът размера на запазената част от починалият баща. Това дете не получи от майка си дори и една салфетка за спомен. Въпреки всичко лишеното дете отиде на погребението на "майка си". Каква култура, каква сили на духа са нужни за да преодолееш мисълта, че си в повече на жената, която те е родила. Сигурно е, че Бог ще накаже другото. Заграбеното никога не е свое!
4
0
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Брегор, искаш да напишеш, че смъртта е нещо неестествено? Добре.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъртвите са щастливци. Ти, нали си жив? Имаш си мир и любов в сърцето към майка си. Жена ти те обича, утешава те, разбира те, до теб е, търпи те, излъга я, взе те, правиш се, обичаш я колкото можеш! Набра ли й китка? Дърво посади ли? Питаш ли как са тези, дето ги убиват живи и ходят опустошени с ГОДИНИ, без обяснения ЗАЩО? Не питай! Реви там за майка си! ТИ НИЩО НЕ ЗНАЕШ! Смъртта е ЩАСТИЕ! Ти нали си жив и щастлив?!Нищо не знаеш! НИЩО!
2
3
 
2
 
! Отговори
ази преди 8 години
Мила майчице, колко много ми липсваш .
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сал майчино сърце знае истински да люби - стари градски песни.