Кога е време да спрете с онлайн запознанствата?

Когато са просто още една точка от списъка ви със задачи
11 мар 2016 21:51, Михаела Лазарова
9
Кога е време да спрете с онлайн запознанствата?
Снимка: outnow.ch

Срещите по интернет са начин да намерите своята половинка. Много хора по някаква причина не намират любовта в живия живот. Затова се обръщат към онлайн запознанствата, които са добра алтернатива.

Понякога обаче и тази опция се оказва изтощителна. Идва момент, в който трябва да се спрете за малко и да си дадете почивка. Кои са знаците, че този момент е настъпил?

Чувствате се разочаровани, ако дълго време никой не откликва на поканите ви

Нормално е да се почувствате така, след като дълго време никой не отвръща на поканите ви за запознанство, никой не ви търси или ако вече сте установили връзка с някого – той не отвръща на съобщенията ви.

Не трябва да се отчайвате. В интернет много хора се правят на остроумни в началото, за да привлекат внимание върху себе си. Виртуалното пространство е място, където всеки може да се представя за някой друг, да се държи като друг. Ето защо онлайн запознанствата може да не са най-добрият начин да откриете любовта, макар че никак не е невъзможно.

Просто трябва да си дадете почивка и да не притискате прекалено късмета си.

Онлайн запознанствата са просто още една точка от списъка ви със задачи

Някои хора си изготвят списък със задачи, които трябва да изпълнят в определен срок. Ако едно от предизвикателствата във вашия списък за тази година е да си намерите брачен партньор, вероятно сте го написали на хартия или в съзнанието си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
wss преди 8 години
кво ISQ Мирката беше по яко, asl, pls хаххаха и почват едни обяснения колко си висока колко кг си с каква коса незнам си кво и случайно ако ти прати снимка на е-майла няма нищо общо и то при полужение че има е-майл или сканирана снимка щото тогава масово нямаха и тъкмо намериш някоя свястна и времето и изтича в интернет залата ехххх какви хакерски времена бяха....
4
1
 
10
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Нали всеки *** в сайтовете се е снимал някъде си с някакви си коли пред еди коя си дискотека или на еди кой си курорт.И оттам става страшно търсене и надежди за някой си?
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По тези сайтове или са платени или са такива, които искат 1000 мъже да им пишат, че са красиви.
2
1
 
1
 
! Отговори
pls преди 8 години
оо даа
1
1
 
24
 
! Отговори
Asl преди 8 години
Едно време icq си беше яко за бързи свалки, са батко само спам :)