Защо късметът се усмихва на някои хора?

Кои са техните тайни, от които да се поучите и възползвате
11 мар 2016 20:02, Михаела Лазарова
4
Защо късметът се усмихва на някои хора?
Снимка: freeimages

Някои хора са родени с късмет. Или просто останалите така си мислят, защото нещата им се получават на тези щастливи хора от само себе си.

Невинаги случайността има пръст в работата. Късметът наистина се усмихва на някои хора и то е не защото някаква магична сила ги обича повече от вас, а защото те са естествено предразположени към късмета и щастието.
Вижте какво правят късметлиите, за да привличат положителни случки в живота си. Кои са техните малки тайни, от които да се поучите и възползвате?

Разширяват социалните си контакти

Колкото повече познанства имате в списъка си, толкова по-вероятно е отнякъде да ви изпадне някакъв късмет, когато имате нужда. Освен това, по-широк социален кръг предполага по-голяма вероятност за внасяне на чужда положителна енергия във вашия кръг.

Личностите с късмет се възползват максимално от тези възможности като не се страхуват да общуват с колкото се може повече хора.

Те следват инстинктите си

Хората с късмет обикновено имат силно развита интуиция. Шестото чувство помага в много случаи. Няма значение колко образовани сте, какъв опит имате и колко високо е IQ-то ви, ако не сте съобразителни и интуитивни. Късметлиите определено са такива.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мучачости си нормален ли изобщо?
2
4
 
8
 
! Отговори
Мучачос преди 8 години
Най късметлии са комунистите и тяхната рода.По Тошово време живяха в комунизЪма,а след подмяната окрадоха държавата безнаказано и прегърнаха капитализЪма.Утре ако настъпи робовладелски строй,те ще са първи за осъществяване на новото време.
1
2
 
5
 
! Отговори
балама преди 8 години
Да бе, "ромът", който спечели "джакпота", има ноу социални контакти, високо "айкю", ноу е пУзитивен... и кво беше там.Като за "азжинътъ" приемлив опит.