6 неща, в които вярват успешните хора

Те вярват, че са отговорни за живота си
16 мар 2016 08:25, Михаела Лазарова
11
6 неща, в които вярват успешните хора
Снимка: outnow.ch

Историята помни много успешни личности. Винаги когато слушаме тяхна презентация или четем историите на успехите им, се питаме как са го постигнали. Със сигурност сте чували, че позитивните мисли са тези, които ни движат напред. Истината е, че успешните хора непоколебимо вярват в някои неща. Вижте в кои.

Те вярват, че са отговорни за живота си

Невероятно успешните хора вярват, че животът е не това, което очакваме да ни се случи, а че е резултат от начина, по който реагираме на предизвикателствата и възможностите, които ни се предоставят.

Това означава, че вие сте отговорни за това, което ще направите във всяка една ситуация, но и това, че ще поемете отговорност за собствената си съдба. Затова не чакайте просто нещата да ви се случат.

Те вярват в собствените си способности и потенциал

Хората, които успяват, имат голямо самочувствие. Нещо повече, дори и да нямат всички отговори на въпросите, те вярват, че могат да ги открият. Друга много важна черта на характера, която притежават е вярата в собствения потенциал.

Знаят, че ако човек сам не повярва в себе си, и другите няма да повярват в него. Никога не биха се отказали от възможностите, дори и да изглеждат трудни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 6Тук и аз ще трябва да възкликна като един анимационен герой: "Ей това е моя реплика!". Крадеш ми репликите, тази за Сталин аз я използвах вчера за да онагледя отношението на исляма към "неверниците".
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понякога просто имат невероятен късмет да са на точното място в подходящото време.И да не винаги хората са катализатор на успех.Понякога са единствен и основен проблем.И Сталин е открил нещичко за хората "има хора-има проблем,няма хора.. ;) "
5
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 2Да очакваш от младеж или девойка житейска мъдрост специфична за старци означава да нямаш никакво разбиране и да разглеждаш хората като анимационни герои.5. Те знаят че в живота не винаги е важно да бъдат прави, понякога е по- важно да са разумни.Това е грешно.
4
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
От гледна точка на работа/бизнес статията е права, това обаче означава гледна точка свързана с либертарианския светоглед който е изклютелно грешен и ограничен. До 21. Те знаят какво искат.2. Те знаят от кого да го поискат.3. Те знаят кога и как да го поискат.4. Те знаят защо го искат.Такива неща не можеш да знаеш докато не си израснал духовно и си вече в доста напреднала възраст, хората не ги произвеждат на конвеир със зададени качества А, Б и С а се учат цял живот.
3
2
 
2
 
! Отговори
Дебора преди 8 години
На днешно време успяват тези, на които късмета им е по-голям от акъла.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1. Те знаят какво искат. 2. Те знаят от кого да го поискат.3. Те знаят кага и как да го поискат.4. Те знаят защо го искат.5. Те знаят че в живота не винаги е важно да бъдат прави, понякога е по- важно да са разумни.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм неуспешен човек защото чета неуспешени статии от неуспешни журналисти