Защо жените Близнаци са толкова невероятни?

Творчеството е една от най-добрите им черти
30 мар 2016 18:27, Михаела Лазарова
5
Защо жените Близнаци са толкова невероятни?
Снимка: Reuters

Те са известни със своята жизнена природа, темперамент и желание да живеят живота си на макс всеки ден. Жените Близнаци – има толкова много причини, поради които са по-добри от останалите. Вижте някои от тях:

Те са интелигентни

Жените Близнаци са едни от най-интересните и интелигентни представителки в зодиака. Те имат бърз ум, богата фантазия и находчивост. Рационални са, обичат да анализират това, което им се случва, да сглобяват факти, детайли.

Поради тази причина са толкова добри във вземането на важни решения. Жените Близнаци са изключително любопитни и не спират да изучават света край себе си, да подобряват уменията си.

Забавни са

Когато сте в компанията на жена от тази зодия, не може да ви е скучно, защото тя е изпълнена с живот. Въпреки че е с променливо настроение, жената Близнак гледа от светлата страна на нещата.

Когато сте на парти, не се учудвайте, ако тя е една от първите на дансинга. За нея казват, че е душата на компанията и има защо. Освен че има страхотно чувство за хумор, тя е добър слушател и съветник.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
;-] преди 8 години
аз също съм късметлия с жена Близнаци...не знам дали е от зодията, но това са 20/двадесет/ години тъжно безебие..., внимавайте момчета.
3
0
 
11
 
! Отговори
-- преди 8 години
И мойта жена е Близначка! Като им свикнеш и отиграваш наравно с тях емоциите им ,всичко е наред! Вулкан от настроения са,но са неповторими! Няма как да ти омръзне,понеже всеки ден е различен човек....Имам 4-5 жени все едно...
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото са две в едно?
1
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Мда, и мойта жена е близнаци, от темперамент не мога да се оплача... Имаше едни реклами с бутон "добави драма"... е щеше да е чудесно да има и такъв за намаляване, че от толкова находчивост и разнообразие не един път ми е идело да и извия вратлето. :)