Как да разберете дали ще бъдете изключително успешни?

Ако имате тези 9 качества - шансовете ви са доста големи
20 апр 2016 20:30, Теодора Драгоева
8
Как да разберете дали ще бъдете изключително успешни?
Снимка: outnow.ch

Не е толкова трудно да се постигне успех в живота, но е доста трудно да се постигне изключителен успех.
Разбира се, различните хора дефинират по различни начини думата „успех“, но като цяло съществува едно универсално мнение, че невероятно успешните хора са онези, които оказват значително влияние върху живота на други хора.

Ето и 9 знака, че ще бъдете изключително успешни:

1. Вие се радвате на успехите на другите.

В големия бизнес печелят компаниите, които имат добър екип. Причината е, че най-талантливите хора, трябва да са готови да се жертват в името на тима, а не вечно да се конкурират с колегите си. Ако те мислят само за себе си, за собственото си его и за личните си цели, то фирмата няма да стигне далеч.

2. Вие неуморно търсите нови преживявания.

Хората, които обичат новостите и са склонни да опитват непознати неща, са по-щастливи и успешни, тъй като стимулират развитието на личността си. Ако комбинирате авантюризъм и любопитство с постоянство и отговорност, вие ще сте в полза за обществото като цяло. За да успеете, трябва да можете да регулирате своите импулси, но не трябва да спирате порива на въображението си.

3. Вие не мислите за баланса кариера – личен живот, просто си живеете.

Символичните граници между професионалния и личния живот са почти неоткриваеми и трудни за поддържане. Вашият бизнес е животът ви, точно толкова, колкото са и вашите семейство, приятели и интереси – не ги делете, защото всички тези неща ви оформят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ау, не просто успешни, а ИЗКЛЮЧИТЕЛНО успешни!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости. Намерете книгата Fooled by Randomness. Там се описва точно тази заблуда: успешните хора (които са изброени) правят това и това. Но в същото време милиони други хора правят същото и не успяват.
1
1
 
13
 
! Отговори
Може и да е така, преди 8 години
някъде по света.У нас, ако си такъв, ще те изместват от всякъде и ще те смажат.Тук, в професионалната кариера, успехът е гарантиран от връзките, безскрупулността и здравите лакти.Успешното подреждане на личния живот пък само по случайност би могло да стане в резултат на късмета да срещнеш подходящия човек навреме, да се оцените взаимно и да сте предани един на друг.В повечето случаи обаче личният живот у нас се подрежда добре само при пресметливите и манипулативни лицемери,които НЕ СЕ ВЛЮБВАТ