Как да я впечатлите от раз?

И да я омаете още на първата ви среща
12 юни 2016 22:11, Екип на Tialoto.bg
9
Как да я впечатлите от раз?
Снимка: outnow.ch

И най-самоуверените мъже имат нужда от съвети и напътствия. Оказва се, че господата се вълнуват най-вече от един въпрос – Как да станат по-привлекателни за срещуположния пол. Отговорът не е в обноските, визията или дебелия портфейл, твърди Британското общество на психолозите.

Има нещо, което е далеч по-привлекателно за дамите и това е… умението на мъжа да говори увлекателно и интересно.

Експерти са убедени, че дамите са в пъти по-впечатлени от представител на силния пол, който има интересни истории и ги разказва увлекателно. За тях това е свидетелство за по-висок социален статус и подсъзнателно ги привлича като магнит към конкретната личност, пише сп. Personal Relationships.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някоя чалга фенка на Лозанова, Андреа или Преслава едва ли само с увлекателна история можеш да я впечатлиш, виж с колата и портфейла е друго... Дет се вика - за всеки влак си има пътници
4
0
 
4
 
! Отговори
Aaa преди 7 години
Е как да я впечатлите - вадите си портфейла. Ако съдържанието е по-малко от хилядарка - откажете се.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една жена не се ли е впечатлила сама и убедила че ти си нейния човек, ако ще и Александрийската библиотека да и преразкажеш със загадъчен и плътен глас - все тая.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можеш да впечатлиш една жена след като е излязла вече от критическата, както и няма какво да се стараеш при някоя разгонена младичка.Иначе истории от ИНЕТ - колкото искаш, ако не можеш да си ги измислиш.Днешните младежи се хвалят с ДжиЕсЕм-ите си и кой как се е напил... И дамите пак се впечатляват. Мани, мани...
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е да е голяма змията.