Най-горещите мъжки точки

Не се плашете да докосвате партньора си по ануса
16 юни 2016 23:00, Михаела Лазарова
29
Най-горещите мъжки точки
Снимка: outnow.ch

Въпреки че всеки има своите собствени ерогенни зони, които са индивидуални и лично предпочитани, повечето мъже настръхват при докосването на определени места.

Ако искате да подлудите партньора си до краен предел, трябва да го целувате и галите по ерогенните зони, описани в следващите редове.

Перинеумът

Перинеумът е зоната между пениса и ануса. Представлява област с мека и нежна кожа, която е богато инервирана.
Перинеумът е една от най-забравяните ерогенни зони, тъй като обикновено жените се съсредоточават върху пениса на мъжа. Факт е, че той е най-възбудимата част от мъжкото тяло, но можете да разпалите страстта му до краен предел преди да стигнете до пениса.

Затова се насочете към перинеума. Галете го, дори лекото гъделичкане е добър начин да го накарате да ви желае по-силно. Можете да включите и тестисите в играта. Те се намират в близост и също често биват забравяни. Тази експлозивна комбинация от усещания и докосвания ще го накара да ви дари с най-страстното преживяване след това.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
От около 3 месеца не съм влизал в този сайт и това е защото ми омръзна да чета пр0с.....те на Михаела. Има онлайн тв със специално съдържание и те са по - интересни от напъните на Илиана. Айде до след 3 месеца.
6
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
22, благодаря ти! Съм, ще и ще бъда!
5
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
16, Нач?ква ми го сексуален, искащ ме, амбициозен, здрав, бял и много твърд мъж. Не знам ти какви фантазии имаш за това какво да се случи с жена ти или с теб. Приеми, моля те, че сме различни и всеки си има предпочитания. Приемам, че харесваш черни. Не се притеснявай. Ще намериш партньорче някога и някъде.14, не, няма да пиша тук повече. Влязох инцидентно. На всеки пожелавам от моите горещини. Хубаво лято ви желая.
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията има ли нещо общо с наближаващия ге*й парад ?
3
7
 
4
 
! Отговори
Жена преди 7 години
5, много горещо стана около мен в реалността и не ми се пише във виртуални странички. Затова не съм влизала скоро тук. Даже и не чета. Случайно даже те прочитам сега.
2
3
 
5
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Жената къде се покри? Само заради нейните коментари влизах да чета тук
1
3
 
19
 
! Отговори
Асанчо преди 7 години
Ястребчооо. Ще ти смажа семерингата сладуркоооо ;))))