Защо хората намират любовта във фитнеса?

Ето 5 причини
10 юли 2016 21:29, Екип на Tialoto.bg
1
Защо хората намират любовта във фитнеса?
Снимка: Getty Images

Все още търсите своята половинка? Може би е време да започнете да ходите на фитнес! Сайтът www.gonutrition.com  откри, че една трета от британците срещат своята партньорка именно в залата. Изглежда потенето все пак е секси или…?

Вижте няколко причини, заради които си струва да се развихрите във фитнеса с надеждата да си намерите половинка:

Подобни интереси
Доказано е, че връзката между двама души с подобни интереси е по-здрава. Фитнесът лесно може да бъде един от тях. Хората, които често спортуват, обикновено водят здравословен начин на живот и държат на физиката си – две качества, които са атрактивни и може да сближат двама души. Освен това упражненията в залата са чудесен начин да си прекарате чудесно с другия и да направите нещо за себе си.

Редовните клиенти на залата могат да се похвалят с хубави тела в общия случай, а визията „продава”. Така че оглеждайки се за половинка във фитнеса, вероятността да попаднете на екземпляр със секси тяло и енергия да покорите заедно Еверест, е голяма.

Вече имате обща среда
Редовните посещения в залата ви помагат да създадете социални контакти и дори приятели. В случай че си паднете по някой във фитнеса, има голям шанс вече да имате общи познати наоколо, което да улесни комуникацията и по-нататъшните ви срещи.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И това има хора, които го четат?