Кога не е добре да живеете заедно?

Вижте няколко сигурни знаци
22 юли 2016 22:40, Михаела Лазарова
6
Кога не е добре да живеете заедно?
Снимка: outnow.ch

Двойките понякога правят прибързани избори. Това донякъде е нормално предвид „розовите очила“, които любовта им поставя. Ако сте ранима и доверчива душа, има опасност партньорът ви да се опита да се възползва от вас. Ето защо трябва да внимавате повече.

Преместването в ново жилище заедно е сериозна крачка напред. Но това е и начин единият да се възползва от другия.

Има няколко знака, които могат да подскажат кога всъщност не трябва да се съгласявате да се преместите заедно с приятеля си в общо жилище и още повече – да го приемате в своето!

Още дори не сте определили връзката си

Някои двойки имат нужда от разговор, при други се случва негласно. И в двата случая трябва да определите на каква фаза е връзката ви, до какво ниво на обвързаност е стигнала и дали я разбирате по еднакъв начин.

За някои двойки това е труден разговор и именно там излизат наяве някои фундаментални разлики в разбиранията. Някои дори се разделят след такива разговори.

Ако обаче още не сте имали подобен разговор, а приятелят ви много настоява да се пренесе при вас или да се изнесете заедно някъде навън, това може да е сигнал, че иска да се възползва от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато са възпитани по корено различен начин. Тогава.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се стигне до омраза единкъм друг сзначи са в много тежки взаимоотношения. Не да живеят заедно а въобще няма да се виждат при никакви обстоятелства е най-добрия вариант.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбиранията на единия да са в разрез с разбиранията на другия. Единия е алфа другия бета. Единия е север другия е юг. Но има привличане емоционално физическо. Сексуално.
2
1
 
12
 
! Отговори
От любовчийски опит преди 7 години
Когато имаме различия в нивото на интелигентност, типа възпитание и възгледите за света и живота - тогава няма смисъл дори да се опитваме да живеем заедно. Ако го направим, само ще се отвратим един от друг, а може и да се намразим. Всичко друго може да се оправи, ако е налице силно сексуално привличане и симпатии към личностните качества на другия.
1
1
 
2
 
! Отговори
gost91 преди 7 години
Кои ли се зачуди за кои става на въпрос