Какво да правите, когато той се окаже мамино синче?

Мъжете, които са мамини синчета, но не го осъзнават
6
Какво да правите, когато той се окаже мамино синче?
Снимка: outnow.ch

Започвате нова връзка, всичко е прекрасно, той е прекрасен, но в един момент нещата се задълбочават. Лека-полека осъзнавате, че май имате нещо повече от връзка с мъж – имате връзка и с неговата майка!

Много е лошо, когато осъзнаеш, че имаш връзка с мамино синче. Това според много жени е най-неприятният вариант. Всемогъщата майка започва да завзема живота ви като двойка. Намесва се във всичко, контролира, наставлява, знае най-малките подробности.

Донякъде е нормално да съществува ревност между майка и снаха, но ако положението бъде изпуснато от контрол, с връзката ви е свършено.

От друга страна уважението и близостта на мъжа с майката е важно, защото те изграждат представата му за здравословна връзка с бъдещата му партньорка.

Не бързайте да действате така, сякаш режете тотално връзката с майка му. Това може да има обратния ефект. Майчината фигура винаги ще бъде важна за един мъж. Затова трябва да действате стратегически.

Напишете всичките си мисли на лист хартия

Така е много по-лесно да вербализирате след това всичко, което имате да му казвате. Ще ви е по-лесно и да си изясните много неща за вас самите. Опитайте се да очертаете всички гледни точки, не само вашата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша ти реча аз на теби. Ша знаиш.., пътък и войнишко кепи се пробат преди са земат. Ша.., изтекла гаранционния срок требе смяна. Ша..отде друга таквъз.. Ша
3
3
 
11
 
! Отговори
El Chapo преди 7 години
А какво да правим ние мъжете , когато тя се окаже инфантилна недоразвита в главата и нечовек ,а разработена просто ..ту.тка Веднага я пращаме на улицата разбира се още първият месец.И и даваме 2 лв да си обърше сополите ,докато си и хващаме девственна ,нова ,порядъчна и свястна неразработена от 198 чичковци с.виня. Повечето жени у нас са излкючителни *** достойни за роман и да да бъдат ползувани единствено като просто..тут.ки...
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мамино момче"???Ама те жените какво мислят да имат ли роб до себе си. Ами какво да кажем за мамино момиче какво тогава да правим???
1
6
 
1
 
! Отговори
gost преди 7 години
Бал освен ко не се разбират краи ко толкова ама ко се окаже че нее не са му дали да се реализира щото имало по големи на тая тема специалисти кадърни отсякъде а това момче било по свито културно и т.н те го ползвали ко има нужда ко няма го не и търсели в нечии малък град държели се надменно само те можели и знаели докато в едон момент хората им гледали сеир и почнали смехове тогава се сетили *** било късно и затова народа е прав за всеки влак си има пътници спеални поздрави на тия мили приятели