Сексът по време на менструация може да е полезен

Лекува менструални болки
10 авг 2016 23:00, Михаела Лазарова
19
Сексът по време на менструация може да е полезен
Снимка: outnow.ch

Сексът по време на менструалния цикъл е табу за много жени, но и мъже. Мисълта за кръвта често потиска либидото и по-скоро предизвиква отвращение и неприязън, отколкото възбуда.

Не всички двойки имат подобни скрупули обаче. Оказва се освен това, че сексът по време на менструалния цикъл има и редица ползи. Кои са те?

Овлажняването се улеснява

Вагиналната сухота е чест проблем. Тя причинява дискомфорт и болка. Понякога жените дори се отказват от сексуални преживявания заради неприятните усещания, които предизвиква вагиналната сухота.

Менструалният цикъл обаче се явява естествена смазочна течност. Стига и двамата партньори да са съгласни с този вариант, сексът в този период може да е вълнуващ.

Сексът лекува менструални болки

Хормоните на щастието, които се отделят по време на оргазъм, потискат спазмите и намаляват болката, причинена от менструацията. Каква по-добра причина да го правите тогава от тази?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може, ...освен ако не е! Баси простотиите дето пишете! Не е истина просто, че някой може да разисква подобна тема!
12
0
 
14
 
! Отговори
12 преди 7 години
Забравили сте да упоменете, че аналният секс по време на мощна обилна водниста диария намалява спазмите на стомашно-чревния тракт и ограничава обезводняването поради поставяне на дебел клин в изпускателния колектор.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеска сме на чайчееее....казал вампирът и потопил дамската превръзка в горещата вода
10
0
 
2
 
! Отговори
Айде нема нужда преди 7 години
от намеса чуждаИ ако нямаш дъждобран, после пикаеш и плачеш.
9
6
 
0
 
! Отговори
Doctor Peci преди 7 години
Менструацията е отделяне на всичко мръсно,болно,нечисто и увредено от жената за пречистване тялото и кръвта и и подготовка за чист процес на създаване на бебе гнус/яри и журналисти. Секс по време на мензис води до уродливост при всички деца .
8
2
 
9
 
! Отговори
true преди 7 години
Откакто *** само по време на менструация , приятелката ми се подмлади поне с 10 години, членът ми порасна с поне 6 см само през първите 3 месеца ,после пак се смали,но даже и свалих килограми. Препоръчвам го на млади,стари, непълнолетни, даже и на бременни . Менструация преоткрии себе си :D
7
0
 
5
 
! Отговори
Кирил до5 преди 7 години
Ограничена си,. защото още четеш....сайта и коментираш!!!!!!!
6
1
 
20
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Преди време бях млад и глуправ и си мислех, че след серията от статии на тема "Задни ласки" няма на къде по-низко , но опровержението е на лице.
5
2
 
11
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Аз пък си я вкарвам директно в банята под душа,хем се къпем,хем се чешим,хем не мирише!
4
3
 
20
 
! Отговори
galya преди 7 години
Е, честно не е истина .... до колко може да паднете вече не ми побира главата.То бива вече да нямате теми за разписване, но това граничи с абсолютна некадърност и простащина!
3
0
 
7
 
! Отговори
Коте , яло лютеница преди 7 години
е ситуацията тогава, но е възможно. После или по време на това-веднага в банята, а чаршафите-накиснати в студена вода.
2
3
 
11
 
! Отговори
Мега простотия преди 7 години
Не само,че е вреден за мъжа,но и за жената.Никога няма да научите края на историята по-долу. Цялата истина за Вас ще бъде мъгла до последния Ви дъх. Ще живеете в незнание. ПРИЧИНАТА Е ЯСНА - този сайт има ограничение на максималния размер за пост 255 байта.
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е поредната супер ди вотия, такъв секс е абсолютно забранен от Библията и наказанието е било смърт. Секс в петък вечер и то придружен с молитви дарява родителите с добри деца. Секс по всяко време води до въплащението на низши души и лоши хора. Такива, които ще ви бият след време за да ви вземат пенсията. Четете Стария завет, някой от нещата ще ви се сторят даже чудовищни, но зад тях се крие мъдростта на Твореца. Мили хора, ние пропаднахме толкова защото нямаме Знание и го караме през просото. Разумната Природа нехае за нашата криво разбрана демокрация и ни чегари с чепатата тояга. Опомне