Ева Кулева: Дами, давайте ясни сигнали на мъжете!

Лайф коучът ви съветва как да намерите любовта на живота си
18 авг 2016 22:04, Михаела Лазарова
8
Ева Кулева: Дами, давайте ясни сигнали на мъжете!
Снимка: outnow.ch

От рубриката на Az-jenata.bg -"Тя, звездата" , днес ви срещаме с Ева Кулева. Тя е лайф коуч и мачмейкър.  В следващите редове ще прочетете за разликите между тези две понятия, как да се справите при раздяла и какво може да повиши вашия сексапил.

Ева, по твои наблюдения, мъжете или жените търсят повече подходящ партньор?

Помагам на мъже и жени да създадат пълноценна дългосрочна връзка основно по два начина – чрез коучинг и чрез мачмейкинг. Чрез коучинг им помагам да създават живота, който искат, и сами да привлекат и изберат съвместим партньор. А чрез мачмейкинг аз търся и им предлагам подходящи партньори за срещи. Повече жени се обръщат към мен за коучинг и повече мъже - за мачмейкинг.

Как се срещат двама души, кои са основните критерии, по които събираш хората?

Всеки човек има различни предпочитания и критерии за избор на партньор и аз се старая да отговоря на техните индивидуални желания и нужди. Като цяло, основните критерии са: сходни ценности, общи цели, общи интереси, сходни предпочитания за място и начин на живеене, както и определени качества – външни и вътрешни.

Истина ли е, че са ни нужни по-малко от 10 минути, за да разберем, дали искаме да се срещнем отново с личността, привлякла нашето внимание?

В общия случай - да. Когато знаем какво е важно за нас и сме наблюдателни, бързо преценяваме. Много хора обаче се фокусират върху себе си и своето представяне на първа среща, вместо върху другия. И съответно им е нужно повече време да преценят дали искат да го видят отново.

Отминало ли е схващането, че дамите не трябва да правят първата крачка в комуникацията с противоположния пол и мъжете забравиха ли какво е да ухажват, да са ловци, да се борят за вниманието на дамите или свикнаха, все те да проявяват инициативата?

Не съм привърженик на строгите правила и думата „трябва“. Всеки сам преценява какво работи за него, като опитва различни подходи и вижда резултатите. Като цяло е добре дамите да дават ясни сигнали на мъжете, към които проявяват интерес, за да ги насърчат да направят първата крачка.

Тези сигнали са много прости, като гледане в очите, усмивка, леко докосване. И жените може да направят първата крачка, стига след това да оставят мъжа да поеме инициативата, а не да продължат да го преследват.

Останалата част от интервюто може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
bros преди 7 години
Евето не я слуша главата от много време. Хубавото в нейния случай е, че успешно капитализира маниакалните си отклонения възползвайки се от други нeщастници по съдба или заложници на собствената си несигурност. Интересно, че никога не споделя за личния си живот, мина ли бурния период или още сее акъл, а такъв не и се намира за лично ползване... Отделно, Мишето здраво се е кротнала. Няма течения, няма миризми, май е намерила подходящия специалист и подходящия банан. А, ***, не с лошо плз!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сутиени
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
swodnichestwo
1
0
 
22
 
! Отговори
Ру преди 7 години
коучинг?мачмейкинг?