Съветите, с които ще повишите самочувствието си

Подбирайте дрехи, които да изразяват личността ви
4
Съветите, с които ще повишите самочувствието си
Снимка: outnow.ch

Доброто самочувствие помага. То е необходимост не само за да изглеждаме добре в очите на другите, но и наистина да се чувстваме така.

Самочувствието помага в личен и в професионален план, допринася за разширяване на социалните контакти и помага за по-добрата реализация.

Но как да повишим самочувствието си просто така? Има начини и те са съвсем прости!

Обръщайте внимание на детайлите

На пръв поглед подробностите нямат нищо общо със самочувствието, но всъщност не е така. Ако се грижите дори за дребните неща, от вас ще лъха много повече увереност.

Вземете за пример красивия маникюр. Той е прекрасно допълнение към цялостната женска визия. Заложете на класиката – направете си нежен и стилен френски маникюр. Той е универсален и пасва на всеки стил като едновременно издава увереност, находчивост и твърдост.

Към малките детайли се причислява и прическата. Никога не излизайте с мръсна коса, с лоша прическа или с небоядисана коса, издаваща белите ви косъмчета тук-там. Ако наистина искате да се чувствате по-самоуверени, не се саботирайте. Обръщайте внимание на тези малки детайли.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събодете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.
2
1
 
4
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Светът непрекъснато се иэменя пред очите ни!!! Само эа ден животът ни може буквално да се преобърне с главата надолу!!! На фона на всичкия тоэи стрес и всекидневни иэпитания, жената трябва да иэглежда съвършено всеки ден!!! Трябва да подхождаме с особено внимание, към това което обличаме!!! Това какво обличаме, окаэва огромно влияние върху начина по който ни въэприемат околните!!! Стилът това е тайната на всяка жена, която се стреми към успеха!!!
1
1
 
9
 
! Отговори
tgrthhr преди 7 години
Най-наконтените ми познати обикновено имат най-тежки проблеми със самочувствието. А мъжете или ги отбягват, или - първо употребяват, после отбягват. Когато грижата за външния вид измести грижата за ума и характера, няма как човек да има високо самочувствие. И не, не апелирам всички да тръгнем като просякини :)