Какви са ползите от секса през бременността?

Ще откриете нови вълнуващи пози
8
Какви са ползите от секса през  бременността?
Снимка: freeimages

Не е нужно да спирате да правите секс, когато сте бременна. Някои жени се притесняват, че може да има опасност за бебето. Мъжете също се страхуват да не го наранят по някакъв начин.

Не е нужно да се лишавате от това прекрасно удоволствие, освен ако няма медицински причини да спрете с плътските преживявания по време на бременността.

Какви са ползите от секса през цялата бременност? Ето и причините да не се отказвате от него:

Сексът скрепява връзката

Характерна женска черта на бъдещите майки е да се съсредоточават в бременността си, промените в тялото и здравето на бебето си. След раждането му още по-голяма част от вниманието и енергията се пада именно на детето.  

Така мъжете се чувстват като на заден план. В някои случаи дори се появява ревност, която предизвиква и озлобление, депресия, нежелание за участие в отглеждането.

За да спестите всичко това, не загърбвайте секса. Не просто защото мъжът има нужда от него, но и вие! Сексът прави връзката още по-силна, сближава физически и емоционално. Той поддържа всичко онова, което ви е събрало и накарало да създадете нов живот.

Ще откриете нови вълнуващи пози

Мисионерската така или иначе ви е омръзнала – сега няма да ви се налага да я практикувате. В последните месеци от бременността тя става една от най-неудобните предвид нарасналия корем.

Това ще ви тласне към търсене на нови усещания и преживявания, които освен шеметни, са и удобни за вашето променено тяло.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събудете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.
4
1
 
0
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ам кви - фъргаш дет намериш.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тази "статия" вече сте я публикували. Вадите от архива стари материали, понапудряте ги и хоп - публикацийка.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудите се какви простотии да насаждате на стадото, в угода на господарите си и нямате ум в тиквите си(нали Тиква ви е кумир и водач),за да се поучите даже от животните,които явно,следвайки Майката Природа, стоят на светлинни години от вас - политико медийните отпадъчни производства!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
С една в повече, не се внимава, вече е факт.